Полезно & Приятно

Рецепти

Шоколадова бисквитена торта
Време за приготвяне: до 15 минути
Сложност: начинаещи
Вашата оценка: 

Оцени рецептата
Приготвяне:
  • Бисквитите и бадемите се натрошават и се смесват в купа. Прибавят се сухата сметана, маслото, пръчиците и 1 с.л. от течния шоколад и всичко се разбърква.
  • Сместа се оформя като торта в кръгла чиния, намазва се обилно с течния шоколад и се оставя да престои около 2 часа в хладилник.
Продукти (6 Порции):
1 пакет бисквити (200 г)
150 г бадеми
1 опаковка суха сметана (50 г)
100 г краве масло
2 с. л. шоколадови пръчици
400 г течен шоколад

За нас

Електронен бюлетин

Facebook

Нашата страница ползва „Бисквитки“ (Cookies), които ни помагат да предоставяме услугите си. Повече за използваните бисквитки и начините за деактивирането им може да научите от нашата Политика за защита на данните.