Полезно & Приятно

Kaufland хороскоп

Хороскоп

Седмичен хороскоп

 

Здраве, любов, екзотично пътешествие, успех на работното място... Ако се чудите какво Ви очаква през следващите седем дни и дали ще е благосклонна седмичната астрологична прогноза към Вашата зодия, прочетете нашия Kaufland хороскоп.

 

Вижте какво вещаят звездите за всеки един от 12-те зодиакални знака тази седмица!

 

 

 

Седмичен хороскоп за периода 24.04.2017 г. - 30.04.2017 г.

Овен

Овен (21 март - 20 април)

Началото на седмицата е динамично, но не особено продуктивно. Не избързвайте с важните дейности и начинания. Използвайте 28 април - най-чудният ден в годината.

Телец

Телец (21 април - 20 май)

Започнете седмицата бавно и методично, за да дадете блестящ старт на желаните неща в петък. Мечтите ви са на път да се сбъднат, вървете с вяра напред.

Близнаци

Близнаци (21 май - 20 юни)

Вярата в себе си е повече от половината нужно за успеха. Не изпадайте в съмнения, просто следвайте мечтата си. В края на седмицата се разсейват облаците.

Рак

Рак (21 юни – 22юли)

Добър момент за начало на материални дейности, особено в края на седмицата. Важно е да сте наясно с целите, към които се стремите. Хубав ден – четвъртък.

Лъв

Лъв (23 юли - 22 август)

Основният акцент тази седмица е върху постигането на конкретни резултати. Бъдете точни по отношение на срокове и изисквания. Предизвикателен ден – четвъртък.

Дева

Дева (23 август - 22 септември)

Втората половина на седмицата е много добра и силна. Не давайте на притесненията да вземат връх. Можете да се справите блестящо с всяка задача.

Везни

Везни (23 септември - 22 октомври)

Интензивна седмица с предизвикателни събития. Запазете спокойствие, не позволявайте на емоциите да вземат връх. Много добри дни са петък и събота.

Скорпион

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Бъдете по-кооперативни и дипломатични. Не е задължително всички да одобряват вашите решения, по-важното е вие сами да сте убедени в правилността им.

Стрелец

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Използвайте времето да приключите с някои спешни задачи. Добър период за ремонти и разчистване на ненужни вещи. Погрижете се за здравето си.

Козирог

Козирог (22 декември - 19 януари)

Започвате с големи очаквания седмицата, но ще трябва доста да се потрудите, за да се получи всичко, както искате. Не се страхувайте да рискувате.

Водолей

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Тези дни също ще ви държат далеч от дома. Чакат ви промени в служебен план, подгответе се психически. Не подценявайте информацията, която идва до вас.

Риби

Риби (19 февруари - 20 март)

Имате достатъчно сила да промените своя свят, просто действайте. Не хабете енергията си в безсмислено мрънкане и мрачни мисли. Чудесен ден е петък.

Работа & Кариера

Полезно и приятно