Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

K-Bio

Открийте само в Kaufland марката продукти K-Bio, предназначена за всички ценители на истинската и здравословна храна.

Всички K-Bio продукти отговарят на строгите европейски изисквания за биологично производство. В едно можете да сте сигурни: има ли знак K-Bio, това наистина е биопродукт. Открийте многообразието от продукти на марката и им се насладете!

Асортимент

Да купуваш Bio си струва

От пълнозърнесто брашно от спелта през хрупкаво мюсли с плодове до млечен шоко крем… Продуктите на K-Bio са наистина много и разнообразни. За да можем да отговорим на Вашите потребности, с времето асортиментът ще се развива и увеличава още повече.  

Истинско био качество

Био качество

В едно можете да сте сигурни: има ли знак K-Bio, това наистина е биопродукт. Как да сте сигурни в това? Ще се ориентирате по eвропейското лого за биоземеделие върху опаковката.

Европейското лого за биоземеделие означава, че продуктите са произведени съгласно строгите правила и наредби на ЕС под постоянен контрол от независими, оторизирани от държавата институции.


Първокачествени биопродукти

Истинско и вкусно

Продуктите на K-Bio са наистина много и разнообразни. За да можем да отговорим на Вашите потребности, с времето асортиментът ще се развива и увеличава още повече. Ние в Kaufland казваме: биопродуктите не трябва да са скъпи, но да купуваш Bio си струва.

Големи са усилията, необходими, за да функционира добре биологичното земеделие. Много от процесите, които улесняват производството на конвенционални храни и допринасят за тяхната по-ниска цена, не са допустими при биологичното производство. Когато говорим за биоземеделие е важно да се знае, че фермерите, които се занимават с него, не използват химически торове, унищожават плевелите и вредителите без да използват пестициди и отглеждат животните си по възможно най-хуманен начин.


Гаранциите на K-Bio

Възползвайте се от предимствата на марката

Гарантирано контролирано качество на марката!
Високи изисквания в производствения процес, редовен контрол и използването на независими институти гарантират първокласно качество.

Гарантирано качество на ниска цена!
K-Bio означава качество на ниска цена! Без компромиси. При сравними продукти, никой друг дискаунтър не предлага по-ниски цени. Ден след ден, година след година.

Гаранция за удовлетвореност или ще Ви върнем парите обратно!
Продуктите K-Bio са висококачествени – гарантирано! Ако все пак не сте доволни, без излишни въпроси получавате парите си обратно!


Добре информирани с K-Bio

Цялата информация на едно място

Информация продукти

Както всички останали артикули от собствените марки на Kaufland, така и продуктите K-Bio имат върху опаковката си важна информация за съдържанието на мазнини, захар или сол, както и информация за калории в 100 гр/мл продукт и дяла им в ежедневната консумация. Така лесно се информирате за необходимото за организма Ви дневно количество енергия.

Върху опаковката ще намерите подробна информация с хранителни стойности, списък със съставките на продукта и указания относно алергени.


Често задавани въпроси

Ясно ли е всичко?

Искате да научите още за нашите продукти с марката K-Bio или имате въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за Вас нашите отговори на всички често задавани въпроси.


Изтегляне на продукт

Производителят Weulbier-Kosmetik GmbH изтегля като предпазна мярка следните продукти:

Bevola Душ гел Манго & Праскова 500 мл
и Bevola Душ гел Дива роза 500 мл