Данните за филиала се зареждат.

Вашите данни се зареждат.

K-Classic baby

K-Classic baby предлага всичко, от което се нуждаете за грижата, почистването и повиването на Вашето любимо същество. При избора и производството на всеки един от артикулите ние отдаваме голямо значение на всяка една от вложените съставки - подбираме ги внимателно и постоянно следим за тяхното високо качество. За да гарантираме това високо качество, нашите продукти се проверяват непрекъснато от признати и независими институти.

Асортимент

Нежна грижа

K-Classic baby предлага всичко необходимо за грижата за Вашето бебе. Всички продукти на K-Classic baby са особено нежни към бебешката кожа. Внимателно подбраните съставки осигуряват мекота и хидратация на кожата. Продуктите от серията K-Classic baby са идеални за всекидневната грижа за Вашия мъник.

Съставки

Особено нежни към бебешката кожа

За продуктите от серията K-Classic baby се използват внимателно подбрани съставки, които се грижат и предпазват чувствителната бебешка кожа:

  • Висококачествените масла помагат за запазването на влагата в нежната детска кожа.
  • Екстрактът от лайка има успокояващ ефект.
  • Пантенолът подпомага задържането на влагата в бебешката кожа.
  • Пшеничният протеин е отличен за бебешката кожа и коса.
  • Пчелният восък, екстрактът от невен и витамин Е са грижа, подходяща за всяко бебе.
  • Цинковият оксид премахва влагата в областта на пелената.

Нашата гаранция за качество

При избора и производството на всички продукти от серията K-Classic baby добре подбраните съставки, както и константно доброто качество, са от изключителна важност за нас. За да гарантираме отличното качество на нашите продукти, те регулярно преминават през различни тестове в независими лаборатории. Провеждат се и редовни одити на нашите доставчици.

Често задавани въпроси

Ясно ли е всичко?

Искате да научите още за нашите продукти с марката K-Classic Baby или имате въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за Вас нашите отговори на всички често задавани въпроси.