Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

K-Classic

Нашата силна собствена марка ще намерите единствено в Kaufland. K-Classic Ви предлага качество на ниска цена.

Асортимент

Убедете се сами в превъзходното качество на K-Classic

За да отговорим на Вашите изисквания, ние в Kaufland непрекъснато увеличаваме гамата на K-Classic с нови атрактивни продукти.

Хранителни стойности

С K-Classic съдържанието е ясно

Лицевата страна на опаковката посочва калорите в 100 гр/мл K-Classic продукт и информира каква част от ежедневното хранене заема тази енергия. Така лесно се информирате за дневния си енергиен прием.

Върху задната част на опаковката ще намерите подробна таблица с хранителни стойности, списък със съставките на продукта и указания относно алергени. Лесно ще оцените набавянето на енергия и хранителни вещества.

Детергенти

Вие сте добре информирани

Научете повече за веществата, които могат да бъдат открити в перилните, почистващите и препаратите за автомобили с марка K-Classic.

С помощта на GTIN номерата, поставени на продуктите с марка K-Classic, можете да се информирате за всички съставки в тях. GTIN номера ще откриете под всеки баркод.

Често задавани въпроси

Ясно ли е всичко?

Искате да научите още за нашите продукти с марката K-Classic или имате въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за Вас нашите отговори на всички често задавани въпроси.   


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19