Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Празнуваме свежестта!

Когато става въпрос за пресни плодове и зеленчуци, имаме всички причини да празнуваме. Защото, още преди да светнат лампите в хипермаркета, Kaufland разполага с истински свежите и хрупкави екземпляри. Който пазарува от нас, гарантирано ще получи свежо късче природа – може да е от съседното село, или пък от далечни страни.

Искаш свежест и качество? Получаваш свежест и качество!

Хрупкавите и свежи плодове и зеленчуци са неизменна част от асортимента, който ще откриеш във всеки от нашите хипермаркети. Всички те са носители на печата на Kaufland за многостепенен контрол на качество.

Изображение на надпис

Свежи актуални предложения

Валидни от 02.10.2023 до 08.10.2023


Свежи идеи

Ето как плодовете и зеленчуците остават свежи и хрупкави

Ананас

Добре е ананасът да се съхранява в хладилник цял и без листата. След като се нареже, парченцата трябва да се хапнат възможно най-скоро, тъй като бързо потъмняват и губят вкуса си.

Авокадо

Ако авокадото не е съвсем узряло, можеш да го оставиш на стайна температура. Зрелите плодове се съхраняват в хладилник, а след нарязване е добре парченцата да се залеят с лимонов сок, за да не потъмнеят.

Броколи

Броколито ще остане свежо за по-дълго ако го потопиш във вода, подобно на букет с цветя, и го поставиш така в отделението за плодове и зеленчуци в хладилника. Ако искаш да го съхраниш за повече време, най-добре е да го замразиш.

Моркови

Поомекналите вече моркови можеш да сложиш в съд с вода, това ще ги освежи. Ако ги обелиш предварително, водата ще се абсорбира по-лесно, а морковите ще са по-хрупкави.

Банан

Бананите обичат хлад и тъмнина. Узрелите плодове можеш да съхраняваш в хладилник. Внимание: зрелите банани отделят естествено етилен, който спомага за бързото узряване и на плодове и зеленчуци, които са в близост. Добра идея е да ги съхраняваш отделно.

Пресен лук

Пресният лук издържа няколко дни в хладилник. Може да го увиеш в кухненска хартия и да го сложиш в торбичка или кутия, за да не предава миризма и на останалите продукти в хладилника.

Нашата торбичка за плодове и зеленчуци

Представяме ти нашата торбичка за многократна употреба! С над 200 сорта свежи плодове и зеленчуци ти предлагаме богат избор от витамини, които носят енергия и наслада. С нашата торбичка за многократна употреба за плодове и зеленчуци спестяваш пластмасови отпадъци, а от изгодните ни цени има полза не само природата. Виж тук повече за многократната ни торбичка, а и за останалите ни усилия по отношение на опазването на околната среда.

Плодове и зеленчуци

Свежо разнообразие с нашите главни герои – плодовете и зеленчуците!

Изображение на анимирани морков и банан, които танцуват.

Пресните плодове и зеленчуци са важна част от балансираното, богато на витамини меню. Очакваме те през цялата година с повече от 200 различни сорта от изпитано и сертифицирано отглеждане или от екологично и био земеделие. От авокадо до ягоди, свежестта пристига при теб директно от градината. Гарантирано!

Нашето обещание за свежест

Изображение на свеж патладжан

Свежестта е от решаващо значение за насладата, която ни носят плодовете и зеленчуците. Ето защо ежедневно доставяме пресни плодове и зеленчуци във всеки хипермаркет Kaufland. Така гарантираме, че на трапезата си ще сложиш качествени и свежи продукти. Упражняваме постоянен строг контрол в рамките на деня и така сме сигурни, че в отдела ни за плодове и зеленчуци те очаква първокласна продукция, която отговаря на нашите високи стандарти. Обещано!Свежи рецепти


Важна информация

Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля превантивно от продажба:

K-free нискомаслена извара без лактоза
Баркод 4335896563589