Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Уважаеми клиенти,

Във връзка с извънредното положение, въведено заради разпространението на вируса COVID-19 и препоръките на официалните власти, Kaufland България отлага тегленето на трите леки автомобила BMW X1 xDrive18d, част от кампанията „Играй за едно от 3 х BMW и един от 700 х 100 лв. ваучера за пазаруване“.

За провеждането му е необходима сложна организация за изграждането на съоръжение, което да побере всички около 14 милиона пуснати талона на едно място, както и участието на комисия и снимачен екип за гарантиране прозрачния процес по теглене на победителите. Всичко това изисква събирането на няколко екипа на едно място, а в контекста на настоящата ситуация това е недопустимо.

Обстоятелствата в страната и региона поставят здравето и сигурността на нашите клиенти, служители и партньори на първо място. Затова тегленето ще се проведе на по-късна дата, за която ще ви информираме своевременно.

Дотогава, всички талони ще бъдат съхранявани при нашия партньор в провеждането на кампанията. Пълните условия на кампанията можеш да си припомниш тук.

Благодарим за разбирането и търпението!
Екипът на Kaufland България

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19