Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Диви и щастливи

С участието на:

Яна Маринова
Луиза Григорова – Макариев
Александър Сано
Базил Айденбенц
Дария Симеонова
Явор Бахаров
Калин Врачански

Режисьор: Мартин Макариев
Оператор: Андрей Андреев
Сценарист: Борислав Захариев
Монтаж: Никола Миленов
Продуценти: Яна Маринова и Александър Сано
Изпълнителен продуцент: Мартин Макариев


от екипа, който създаде „ПРИВЛИЧАНЕ“

жанр: романтична екшън-комедия; road movie

Боряна е разведена и недоволна от себе си жена, която се лута в настоящето. Животът й напълно се обърква, когато решава да помогне на гаджето си Цветан. Той е съмнителен тип, но Боряна е заслепена от любов и най-вече се страхува да остане сама. „Заема“ 30 хиляди лева от сейфа на богато английско семейство, за което работи, с идеята да ги върне преди някой да забележи. Действията ѝ пораждат ефекта на снежната топка. „Без да иска“ отвлича сина на богаташите Мартин (Базил Айденбенц) и въвлича най-добрата си приятелка Мила (Луиза Григорова-Макариев) в цялата история. Последва ураган от импулсивни решения и двете жени се оказват на пътя към Варна с отвлечен мъж на задната седалка на кола, торба с откраднати пари и ченгетата по петите им. Планът им е да занесат парите на Цветан, а той да им помогне да напуснат страната. По пътя обаче двете жени преоткриват себе си и разбират какво е нужно, за да бъдат щастливи.

С лек  и свеж тон филмът засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие, но трябва да се потруди за него.


Боряна (Яна Маринова)

Изображение на Яна Маринова във филма Диви и щастливи

Боби е объркана жена. В миналото бунтарка с мечти, сега се лута в рутината на ежедневието. Най-големият ѝ страх е самотата. Съпругът ѝ ѝ изневерява с по-млади момичета, в резултат на което двамата преминават през продължителен и тежък развод. Работи като хигиенистка в къщи на богаташи.  Настоящото ѝ гадже Цветан живее край морето и е класически женкар. Поредната му измама забърква Боряна в поредица от събития, след които тя никога няма да бъде същата.

Мила (Луиза Григорова-Макариев)

Изображение на Луиза Григорова Макариев във филма Диви и щастливи

Тя е най-добрата приятелка на Боряна. Съкровената ѝ мечта е да стане писател, но през последните 6 години работи в колцентър. Мила обича Боряна твърде много, за да я гледа как се измъчва, особено във връзката ѝ с Цветан. Ето защо не може да си държи устата затворена и да крие какво мисли за него. Мила не си признава, но тайно си мечтае за изпепеляваща любовна история като на героите от любимите ѝ романи. Приключението ще  я научи, че няма нищо по-ценно от истинското приятелство и вярата в собствените  възможности.

Мартин (Базил Айденбенц)

Изображение на Базил Айденбенц във филма Диви и щастливи

Синът на заможна английска двойка, която има планове за всеки етап от неговия живот. Къде ще учи, какви приятели ще има, какво ще работи и за коя ще се ожени. Срещата му с Мила и Боряна ще обърне света му с главата надолу. Послушното момче има свое мнение и няма да го крие повече.

Инспектор Донев  (Александър Сано)

Изображение на Александър Сано във филма Диви и щастливи

Перфекционист с остър като бръснач ум. Мотото му е, че „Дяволът се крие в детайлите“. Известен е с  това, че решава случаите за по-малко от 24 часа. За първи път прави грешка  и подценява Боряна и Мила, които излизат много по-изобретателни, отколкото си е представял.

Албена (Дария Симеонова)

Дясната ръка на инспектор Донев. Стриктна и изпълнителна, Албена следва стъпките на своя ментор. Винаги е мечтала да бъде полицай и да работи върху сложни и заплетени случаи. Ситуацията с двете „домакини“ Миля и Боряна ще ѝ покаже другото лице на инспектро Донев.

Цветан (Явор Бахаров)

Досаден умник и дребен мошеник, Цветан трудно печели доверието на хората около себе си. Има подход към обезверените жени и успява да ги върти на малкия си пръст.  Женен е и приема Боряна за поредната любовница, на която обещава съвместно бъдеще в къща край морето. Това, което не е предвидил в уравнението, е Мила. А тя няма да остави толкова лесно приятелката си в мрежите на Цецо от Варна.