Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Барбекю: Добрата храна е изкушение

Барбекю сезонът официално е открит, а майсторите знаят - лошо време за това няма. Вслушай се в музиката на барбекюто - съскането и цвърченето на мазнината, пращенето и тлеенето на жаравата. Приготви нещо вкусно - месно или вегетарианско, и изненадай любимите си хора. Необходимите продукти за твоето барбекю парти ще откриеш в Kaufland, разбира се.

Месни грил предложения

Валидни от 08.03.2021 до 14.03.2021


Няма дъжд, който да те спре  

Желанието за хрупкави наденички или зеленчуци на барбекю е по-силно от дъжда. Затова, отваряй чадър и мятай нещо вкусно. Заедно с добри приятели всяко барбекю се превръща в незабравимо изживяване. Няма дъжд, който е способен да изгаси огъня на въодушевлението от добрата храна.

Музика за слуха

Звукът от барбекюто звучи добре. Винаги. Вслушай се внимателно - печенето е истинска музика за слуха. Най-готината рок балада или нежна романтична музика. Всеки решава за себе си, просто опитай и се наслади на приятните звуци.

Какво ще е времето за твоето бабрбекю парти

Дали те очаква време облачно с кюфтета, или невероятно синьо небе с бели пухкави облачета, за теб имаме актуална прогноза за времето, която ще ти подскаже кой е точният ден за твоето барбекю парти.


Бургер със сьомга и терияки сос на скара

Предлагаме ти един по-нестандартен прочит на така популярните в последно време бургери. С вкусни котлетчета от сьомга, сос терияки, аспержи... Наистина неустоимо.

Тиквички на грил

Сушени домати, козе сирене, бекон, мащерка и... много внимание към детайла. Тази рецепта няма да остави безразлични и най-върлите фенове на пържолите и вурстчетата.

Смокини с рикота на грил

Това е рецепта, която ще искаш да приготвиш отново и отново. Особено ако си любител на солено-сладкия вкус. Кой каза, че да приготвиш гурме десерт на барбекю е невъзможно.


Музика за твоето барбекю парти

Има ли нещо по-хубаво от дългите летни вечери в компанията на семейството и приятелите? Приятен разговор, вкусна храна на грил, любима музика. Последните две имаш от нас ;) За твоето добро бабрбекю изживяване подбрахме любими български песни, събрахме ги в плейлист и ти ги поднасяме с най-голямо удоволствие.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19