Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали


 

Основни храни

Валидни от 09.12.2019 до 15.12.2019


Добрата храна е роден вкус

Добрата храна понякога е неочаквано близо. Затова ежедневно залагаме на вкусни местни и регионални продукти с отлично качество.


Отдели си време за най-важното хранене и се наслаждавай на всяко начало на деня. С хрупкави земели, пресни кроасани, плодов конфитюри, различни нарязани колбаси или мюсли. Без значение с какво би се поглезил, потърси го първо в Kaufland.

С формата на полумецес

Кроасан или кифла

Външно приликата е голяма. Историята им също е доста сходна. Значителните различия идват обаче при пълнежа.    

Кой е техният създател

Не е сигурно кой точно е изпекъл първия сладкиш с форма на полумесец. Според най-известната легенда обаче, кроасаните са създадени при турската обсада на Виена през 1683 година.

Кифла срещу кроасан

Докато кифличките се приготвят от брашно, вода, мляко, захар, мая, яйца, а понякога и малко масло, кроасаните съдържат много, много масло.  

27 слоя лекота

Тестото за кроасан е многолистно. То многократно се сгъва и разточва. В идеалния случай така се получават 27 слоя, които му придават приятна лекота и фин вкус.


Уважаеми клиенти,

във връзка с разпространена информация за наличие на салмонела в продукти от птиче месо с произход Полша, с настоящото Ви уверяваме, че няма основание за безпокойство относно предлагания в Kaufland асортимент, тъй като Kaufland България не предлага продукти от проблемната партида.