Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/bul/91/61/Asset_3399161.jpg
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали
  • Вземи талон за участие от Информация или на каса в нашите хипермаркети
  • Попълни го коректно
  • Раздели талона по маркировката и пусни червената част в урната на Информация
  • Вече играеш за BMW 520d
  • Запази бялата част и регистрирай кода от нея на kaufland.bg
  • Вече си в играта за ваучер за пазаруване на стойност 500 лв

Регистрирай уникален код и играй за ваучер на стойност 500 лева

Запознай се с...

Изображение на Бела

Бела

Бела е синоптичка. Много успешна синоптичка. И освен това е модна икона. Тя е създала перфектния баланс между кариерата и семейството. Майка е на две деца – малки слънчица. Върти умело домакинството и никога не прави компромис с нищо, особено когато става дума за семейството. Затова Бела често пазарува в Kaufland.

Бела е много позитивна и усмихната, затова обикновено предвижда слънчево и безоблачно време. Понякога обаче не е в настроение и тогава над страната преваляват градушки. Често това се случва ако мъжът ѝ забрави да вземе талонче от Kaufland, за да може Бела да се включи пак и пак в играта на Kaufland България за чисто новичко BMW, с което, без значение от прогнозата и личния стил, ще ти е винаги усмихнато и слънчево.

Бъди като Бела – не оставяй нещата на случайността, а направи сам прогнозата си за безкраен късмет!

„Признах на мъжа си колко ми струва маникюрът и сега като ми се счупи някой нокът, плачем и двамата. Добре, че пускането на талони от играта за BMW-то е безплатно.”

Бела
Изображение на Бела

 

Бела, как е цялото ти име? Разкажи ни малко повече за себе си?

Бела-Офелия (усмихва се). Различно е, знам, но пък толкова много ми подхожда, нали (поглежда кокетно). Имам успешна кариера като синоптичка в топ телевизия. Обичам да радвам хората от екрана всяка вечер. Но това не е всичко. Доста съм амбициозна и модата винаги ме е привличала. Затова напоследък се опитвам да развивам и кариера на моден експерт. Да ви кажа честно - ами получава ми се. Освен това съм майка на две малки слънчица. Някой би казал, че имам перфектния живот (усмихва се ехидно).

Как успяваш да балансираш работата и семейството толкова успешно? Разкрий ни тайната.  

Е, талант, разбира се… какво да ви кажа - идва ми отвътре. Не правя компромиси с нищо в своя живот. Стремя се към съвършенство и търся винаги високо качество за своето семейство. Намирам го в Kaufland, разбира се. Спестява ми време – на едно място откривам свежест и качество. Плюс това, тук не само хранителните стоки са чудесни. Между другото (шепне), знаете ли, че сега Kaufland  са пуснали страхотна игра с награда чисто ново BMW? Имам си всичко, но едно такова BMW… ми много добре ще ми пасне, знам си.

Тоалетът ти зависи ли от прогнозата за времето?

Тоалетът ми зависи от настроението. Времето също (намига закачливо). Наистина, като модна икона за мен е важно винаги да изглеждам много добре. Смятам, че едно ново BMW ще допълни стайлинга ми идеално. Мъжът ми понякога не е съгласен и пропуска да ми вземе талон за участие… но няма да говоря сега за това, защото се разстройвам (въздиша тежко).

Бела, а какво мислиш за общоприетото мнение, че жените са лоши шофьори?

Ама, разбира се, подкрепям го (учудена е, че я питаме)! Аз не влизам в тази категория, естествено. Много добър шофьор съм. Е, с едно малко изключение, но няма да ви споделя, защото ме записвате (усмихва се нервно).


Джони

Той всъщност се казва Йоан, но вече никой не се обръща към него така… Името Йоан е твърде обикновено и мейнстрийм, а Джони е индивидуалист.

Като всеки модерен градски хипстър, Джони държи изключително много на външния си вид. Не обича определенията и етикетите, а думата "хипстър" си е направо забранена. Джони е просто себе си и не може да бъде поставян в рамки. За сметка на това, Джони надушва от километри най-новите и готини места, където да похапне с приятели. Когато обаче е изтощен от кръстосването на големия град, обича да събере компанията у дома, за да им спретне страхотна вечеря със свежи продукти от Kaufland, разбира се.

Джони е необвързан и обича да се наслаждава на живота. Мечтае на едро, търси себе си, слуша инди музика и всеки тренд, на който самият той сложи начало, става забранен, защото Джони ненавижда мейнстрийм културата.

Джони има само един проблем – няма достатъчно удобна кола, с която да направи приключенията си в града още по-нестандартни. Добре, че с новата игра на Kaufland България може да пуска талони пак и пак, и пак, за да увеличи шанса си за чисто новичко и много хипстърско, според самия него, BMW.

Изображение на Джони
Изображение на Джони

„Диамантът е просто въглен, който е понесъл стреса учудващо добре. А аз учудващо добре бих приел едно чисто ново BMW.”

Джони

 

Как се казваш?
Джони. Роден съм като Йоан, ако трябва да съм конкретен.

Е как да се обръщаме към теб?
Джони, разбира се (усмихва се).

Другите те мислят за….?
Нестандартен, импулсивен на моменти, със сигурност индивидуалист (замисля се).

С какво се занимаваш в момента, Джони?
Работих три години в голяма аутсорсинг компания. Наскоро обаче осъзнах, че имам друго призвание в живота и сега преследвам мечтата си да бъда най-добрият дигитален маркетинг гуру на свободна практика. Даже може би скоро ще си отворя собствена агенция.

Доста си натоварен около новото начинание. А как разпускаш?
Винаги с приятели! Много обичаме да се събираме цялата компания, а всички разчитат на мен, защото винаги ги водя на най-новите локации в града. Може да се каже, че се ориентирам безпроблемно в градската джунгла (усмихва се леко самодоволно). Понякога обаче обичаме да се съберем в някой от компанията. Най-често аз организирам събиранията вкъщи. Не се хваля, но съм адски добър и в кухнята. И е здравословно, и е свежо, и е различно – някак като мен.

Как намираш време да пазаруваш, Джони?
Ооо, не обикалям изобщо. Имам си любимо място в града. Kaufland е предпочитаната от мен верига – винаги намирам точно това, което ми е необходимо. Ще издам само на вас, че напоследък имам още една причина да ги посещавам още по-често. Раздават страхотни награди. В момента участвам за едно уникално BMW – всички приятели ще ми завидят като ме видят в едно такова… (усмихва се замечтано).

Как приключва натовареният ти работен ден, когато не си с приятелите?
Е да, има и такива дни. Тогава обичам да се прибера у дома, купил съм си вкусотии за страхотна вечеря. Пускам си любимата инди банда или пък чета книга за самоусъвършенстване. Плюс качествен шоколад, страхотно вино, нещо в този дух, и всичко ми е точно.


Изображение на Среброто

Среброто

Лятото на 2005 г. ще бъде запомнено не само с продавачите на царевица в Синеморец и гларусите във Варна, но и с изгряването на три музикални звезди на българската музикална сцена. Философи, провокатори или просто манга хип-хоп новатори, Братя Мангасариян искат нещо да ни кажат и го правя по свой уникален начин.

Ние ти представяме Среброто – един от тримата братя. Не знаем дали е откраднал златната ябълка, но едно е сигурно – Среброто впечатлява с безупречен стил, нечовешки рапърски умения и вкус към лъскавите нови коли. 

Напоследък често обикаля филиалите на Kaufland и търси късмета си. Винаги има талон за игра в джоба и усмивка на лицето си.

„О! О! Искам нещо да ти кажа. Би–би, м-м как да го изкажа...
Попълни талона за участие в играта и на BMW отвътре ще затваряш ти вратата.”

Среброто
Изображение на Среброто

 

Здравей, Сребро, как си?
Здравей, чувствам се прекрасно, денят е чудесен, слънчев и това ме кара да се усмихвам и да мисля за хубави неща.

Работите ли с братята ти по нови музикални проекти?
На този етап не. С братята не спираме да работим, но предпочитам да не говоря за това.

Чуваме, че се задава твой солов проект
Че се задава нещо, задава се. Но това не е музикален проект – нищо соул, солово, авторско, нито бай-май, нито манга хип-хоп. Няма общо с музикалните изяви – искам да опитам нещо ново. Как да го изкажа – работа, с която помагам не само на роднини и приятели, а на всеки човечец, който иска да стигне до някъде.

Открил си формулата за сбъдване на желания?
Да, може и така да се каже.

Искаш ли да ни споделиш нещо повече по темата?
Започвам нов бизнес – консултант по мечти на четири колела. Работата ми е да откривам колата, която може да сбъдне всичките ти желания. Да отива на стила ти, на начина ти на живот. Да е колата, която ще те закара където искаш.

Имаш ли любим автомобил?
Мечтая си за нещо немско, качествено, направо легендарно. Умна и икономична – още малко и ще ти направи кафенце. Страшна оферта, а най-готиното е, че сега може да си я спечеля от играта на Kaufland!

Какво е общото между Kaufland и интереса ти към колите?
Сега има нова игра, в която може да участваш колкото си искаш – пускат се талони във филиалите на Kaufland в цяла България. А наградата си е яка – един от маратонците на немското автомобилно инженерство – BMW 520d.

Кола достойна за твоя стил?
Така като ме гледаш – страшно печен тип. Млад, силен, красив, здрав, богат, много талантлив. Дано и късметлия. Стискай палци да си спечеля чисто новичка кола.   


сПицата

С него не трябва да спориш по две теми – пица и пънк рок. Съветваме те да го почерпиш една-две бири и ще ти разкаже всичко, което трябва да знаеш както за най-ъндърграунд местата в твоя град, така и за тайната съставка на домашната пица.

Това е сПицата. Обича пица почти колкото пънк рока и пънк модата. Ще го откриеш на всяко пънк парти - облечен в любимото си кожено яке и с нахално навирен гребен.

От пръв поглед е ясно, че е строг почитател на индивидуализма. Той не се съобразява с тенденциите в музиката и модата. Не търпи съвети каква трябва да е пицата му – в неговия речник няма място за веган, без глутен и т.н. Толерира само Маргарита – жена си, не пицата.

Има 182 рецепти за домашна пица и всичките ги прави само у дома под звуците на любимите си пънк банди. Мечтае да има нова кола, за да стига по-бързо до кварталния Kaufland.

Изображение на сПицата
Изображение на сПицата

„Тя ми каза, че иска да бъде моята мечта. Отговорих й, че няма как да се превърне в BMW.”

сПицата

 

Здравей, сПица, представи се с две думи на нашите читатели.
Здравейте, маниаци! Аз съм сПицата и обичам пицата колкото пънк рока. Има две неща, които вървят с бирата и това са яката жица и лютата пица!

Как откри любовта си към италианската кухня и ъндърграунд саунда?
Всичко започна с едно легендарно парче пеперони и любимата ми пънк песен по онова време. Все пак това са основните съставки на всяко яко парти – много пънк, пого и пица на корем. Така всички са щастливи.

Всеки харесва пица. Не ти ли идва твърде комерсиално това твое предпочитание?
Не се съобразявам с мнението на другите. Слушам всичката готина пънкария на света и си ям пицата с кеф.

От къде си поръчваш пица?
Правя си я сам, как! Не разчитам на разни модерни експерти, които ще ми дават акъл, че пицата ми трябва да е веган, без глутен и разни там добавки. Затова си ходя в кварталния Kaufland и си избирам сам продуктите. От мен да знаеш – за мега вкусната пица е достатъчно продуктите да са свежи и качествени.

Вървиш срещу тенденциите, така ли?
Вървя към една чисто новичка кола. В Kaufland са пуснали игра с награда BMW 520d – отиваш, пускаш колкото си искаш талони и участваш в томбола. Какво да ти кажа – имам си една мечта да ходя да си пазарувам за пицата с лъскава кола.

сПица, пожелаваме ти късмет.
О, благодаря! Но да знаеш, че съм си роден под щастлива пънк звезда.


Изображение на Вихър Фърчавски

Вихър Фърчавски

Запознай се с Вихър Фърчавски. Летеното и пътешествията са в кръвта му. Пилотите в семейство Фърчавски се простират от девето поколение в десето.

Любовта към пътешествията и високия адреналин го насочват към идеалното за него хоби. Така, вече 15 години, Вихър пилотира самолети в свободното си време. Посетил е всички седем континента и знае най-готините дестинации за незабравими приключения.

Когато апетитът му за интернационална кухня се обади, Вихър винаги минава през Kaufland, за да се възползва от голямото разнообразие, което открива там. Винаги купува качествени продукти за домашно суши, например. Взима и от свежите екзотични плодове, които му навяват спомени за незабравими приключения на юг.

Вихър често се сблъсква с проблема, че на къси разстояния и при лошо време не може да извършва полети. Затова всеки ден, до 17 март, той ходи до любимия си хипермаркет Kaufland и пуска талонче за участие в новата игра за BMW 520d.

„Летя за колата, летя за колата. Нататък, нататък към Kaufland летя.”

Вихър Фърчавски
Изображение на Вихър Фърчавски

 

Какво те вдъхнови да се захванеш с това вълнуващо хоби?
Като малък обожавах да се вглеждам в небето и да мечтая да се докосна до пухкавите облаци, ярките звезди и да усетя онова несравнимо чувство при излитане, после при кацане, за което говореха хората. Няма нищо по-прекрасно от това да мога се доверя изцяло и единствено на уменията си, на стабилността на ръцете си, вкопчени в кормилото, на погледа, вперен напред в безкрайното небе. Чудесно е, че имам възможността да стигна до всяка точка на света.

Коя е любимата ти дестинация? Къде би се връщал пак и пак, и пак?
Първата ми асоциация е любимият ми магазин – Kaufland (смее се). Все пак там намирам по парченце от любимите си пътешествия. Когато искам да си припомня горещите нощи на Мексиканския залив, просто си купувам тортила и си приготвям вкусно бурито. Когато ми се прииска да се върна отново по тесните канали на Венеция, купувам качествена италианска паста, доматен сос и свеж пармезан. Така само след няколко хапки отново съм на Канале Гранде.

Какво би посъветвал всеки любител на пътешествията?
Светът е пълен с безброй вълшебни кътчета - важното е при пътуване да избирате дестинации, които отговарят на вашите предпочитания и интереси.

Какво е общото между самолетите и бързите автомобили?
И при двете се искат здрави ръце и голяма банкова сметка (смее се). В днешно време има толкова бързи автомобили, при които пътуването е по-комфортно дори от това в първа класа на самолета. Надявам се да успея да спечеля точно такава кола, а именно BMW 520d от новата игра на Kaufland. Тогава може и да прибера самолета в гаража за известно време. Така ще спестя от летищни такси (поглежда замечтано встрани).

 


Александър Сано

Наполовина българин, четвърт арменец и с четвърт френско-италиански произход, актьорът и музикант Александър Сано е любимец на българската публика.

Талантът му е неоспорим, както се вижда и в новия ни рекламен клип. Къде пада ударението в името му обаче, остава пълна мистерия :)

За него е ясно още нещо – знае къде да пазарува. В Kaufland той открива голямо разнообразие от качествени продукти, а отскоро играе пак и пак, и пак за BMW 520d.

Изображение на Александър Сано
Изображение на Александър Сано

„Не играй безброй роли, а безброй пъти.”

Александър Сано

 

Коя е най-интересната и предизвикателна роля, която си изиграл в последния месец?
За един ден ми се наложи да вляза в обувките на пънкар, синоптичка, хипстър и авиатор. От пънкарска прическа до сутиен - за този ден минах през доста разнообразен реквизит (смее се).

А какво е общото между всички тези герои?
Честно сърце и любовта към една мощна немска машина - BMW 520d.

Коя е любимата ти характеристика на този автомобил?
Че можеш да си го вземеш безплатно (смее се). Шегата настрана - наистина всеки може да участва в новата игра на Kaufland и да спечели това бижу. Автомобилът има само два недостатъка – не може да избегне софийските задръствания и не те освобождава от винетна такса (намига приятелски).

А колко бързо, според теб, можеш да стигнеш до родния Асеновград с подобна кола?
Буквално за един талон време – докато го пуснеш в кутията и вече си там, ха-ха.

Какво ще пожелаеш на нашите читатели?
Да преследват мечтите си. А ако са истински късметлии, то да го правят с чисто нов баварец.