Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Заведението до офиса вече е затворено, а сухите запаси в чекмеджето са изчерпани.

Повтарят се отново и отново. Онези дни. Ти си напълно фокусиран, но купчината на бюрото просто не намалява. Всъщност днес ти се искаше да свършиш работа навреме и да отидеш на кино или да прекараш известно време със семейството си, но точно преди края на работното време изскача нова задача, която трябва да завършиш до утре. И тогава осъзнаваш: заведението до офиса вече е затворено, а сухите запаси в чекмеджето са изчерпани.

Без паника!

Защото с Kaufland си добре подготвен и за по-дълго работно време. При нас ще намериш не само разнообразие от стимулиращи, кофеинови напитки и енергийни барове, но и всички съставки за съвсем естествени ободряващи стимуланти като например лимонова или джинджифилова вода. Ще споделим с теб нашите рецепти за питателни ястия, които лесно можеш да приготвиш вкъщи и да вземеш със себе си на работа. Предлагаме ти и няколко упражнения за работното място, които да ти помогнат да останеш концентриран и да приключиш бързо със своите задачи.


Релаксиращи упражнения за офиса

Позволявайте почивка на очите си.

За всеки, който работи продължително време на компютър, е важно редовно да отмества погледа си далеч от монитора, за да позволи на очите да си починат. Просто погледни през прозореца. Фокусирай се върху точка в далечината или се разходи с поглед по хоризонта.

Движението е важно.

Дори най-добрият офис стол не може да предотврати в дългосрочен план появата на напрежение и умора в областта на кръста и гърба. Разхождай се по време на телефонни разговори или провеждай кратки срещи на крак. Излез за кратко навън да подишаш малко чист въздух. Притокът на свеж кислород е изключително важен за мозъка.

Ароматните масла имат свойството да отпускат и да успокояват.

Постави няколко капки лавандулово или евкалиптово етерично масло върху кърпичка, задръж я пред носа си, вдишай и издишай дълбоко.

Отклони за кратко мисълта от работата си, за да прочистиш ума.

Проведи кратък неформален разговор с колега или пък в продължение на две минути рисувай на лист хартия символа за безкрайност (∞). Просто опитай.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19