Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Не му отказвай. Поне не веднага.

Не е ли приятно, когато времето започва да се оправя и децата най-накрая могат да играят отново навън? Локвите и калта, както знаем, имат особена притегателна сила за малчуганите. За родителите обаче те са истински ужас, тъй като нещата не приключват със слагането на всичките дрехи в пералнята. Обикновено, поне половината къща трябва да се подложи на основно почистване заради калните стъпчици.

Първа помощ при борбата с петната

За щастие, в Kaufland ще откриеш всичко необходимо за първа помощ при кални петна. Независимо дали трябва да почистиш паркета, плочките или килима – с нашия богат избор от почистващи препарати и аксесоари, домът ти ще заблести. Освен това сме ти подготвили няколко идеи за ефективно премахване на петна с подръчни средства, които ще ти спестят и пари.


Нашите съвети за чист дом:

Как да освежим килима.

Поръси щедро със сол, остави я да постои един час и просто почисти с прахосмукачката.

Петната върху тапета

Петната се отстраняват най-добре с паста от нишесте и студена вода. Нанеси внимателно, остави да изсъхне добре и изчеткай.

Лепкава дъвка върху новите дънки.

Постави дрехата във фризера за час. Веднага след изваждане втвърдените парченца дъвка се почистват на ръка.

Когато и прозорците са участвали в калната игра.

Просто ги почистете с малко чиста вода. За постигане на блестящ ефект не е задължително да ползвате скъпи препарати – старият вестник върши същата работа и е доста по-екологичен.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19