Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Новите членове на семейството определено се оказаха изненада.

Забелязваш, че котката на децата става все по-едра, откакто отново започна да излиза навън. Чак когато внезапно откриваш в хола си множество малки котенца обаче, осъзнаваш, че причината не е била в похапването. И въпреки че малките котенца са неустоимо сладки, многобройните неочаквани членове на семейството могат доста да объркат обичайните процеси в дома ти.

Станалото - ­станало, а и малките са страшни сладури.  ­

С Kaufland на своя страна си добре подготвен да се справиш и с този проблем. При нас ще откриеш не само специална храна за мъниците, но и разнообразни аксесоари и играчки, с които да се погрижиш за новите си любимци, а и да ангажираш вниманието им с нещо подходящо. Предлагаме ти и няколко съвета за отглеждане на сладкото потомство.


Нашите съвети за стопаните на котки.

Котешките косми от меката мебел.

С леко навлажнени гумени ръкавици можеш бързо и ефективно да се справиш с тях.

Без миризма на котешка тоалетна.

Зеленият чай е не само вкусен, но и неутрализира миризмите в котешката тоалетна. Просто добави към котешката тоалетна съдържанието от две пликчета зелен чай и го разбъркай. Хлебната сода има същия ефект.

Котките много обичат валериана и целина.

Просто я сложи в стар чорап и го завържи. Целината, разбира се, трябва да бъде заменена сравнително скоро, а сушената валериана вероятно ще издържи по-дълго от самия чорап.

Не поставяйте купичката с вода до тази с храната.

Инстинктивно и в природата котките никога няма да пият от вода, която се намира до тяхната плячка, защото може да е замърсена.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19