Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

A за вечеря смятахте да похапнете само салата

Това е един от онези дни, които започват съвсем безобидно и изведнъж всичко се озовава обръща с главата надолу. Защото телефонът звънва и свекърва ти щастливо обявява, че със свекър ти биха искали да те посетят. Сега! Защото са съвсем близо до вас. По случайност, разбира се. Ти естествено не си изпекла торта, а за вечеря смятахте да похапнете само салата. За щастие вчера си ходила до Kaufland и си добре подготвена.

Искат да пият само кафе. Никакъв проблем.

Съвършеното кафе от Коста Рика, тирамису и белгийски шоколадови бонбони – при  нас получавате изискани деликатеси, които ще зарадват дори най-изтънчените вкусове. А ако роднините все пак решат да останат и за вечеря, поднесете им тежко червено вино. Това ще ги зарадва и поизмори леко.  


С тези съвети родата със сигурност ще те хареса. Ако това вече не е факт, разбира се.  

Малък жест на внимание никога не е излишен.

Това е истинско клише, но когато посещаваш родителите на половинката си, или те теб, малък жест на внимание никога не е излишен. Не е нужно да е нещо голямо – цветя, вино или кутия бонбони са достатъчни. Защото малките жестове носят радост на всеки.

Прояви интерес към техните интереси.

Попитай майката на половинката си за нейните хобита, как прекарва деня си обикновено или пък какво й се е случило в последно време. Изслушвай ги и те също ще се поинтересуват от теб. Освен това, можеш да се възползваш от житейския им опит и да получиш интересни и полезни съвети – например за домакинството или отглеждането на децата.

Добре е да спазвате известна дистанция с половинката си.

Ако сте заедно отскоро, дискретните ласки пред родителите са съвсем приемливи. По-явните изблици на чувствата си оставете за по-късно.

Осведоми се предварително за теми, които е по-добре да избягваш.

Можеш също така да предупредиш и половинката си, ако и за теб има темим, по които не се чувстваш комфортно да разговаряш.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19