Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Дребните лакомства вече не са най-подходящата храна

Трябваше да бъде просто спонтанна вечер с колегите: дребни лакомства и мезета, няколко бири, малко вино. Неангажиращи разговори и никакви мисли за работа. Определено спокойна вечер без особени приготовления. Но по някакъв начин шефът ти ентусиазирано и спонтанно се самопокани. Това не е добре, защото някак знаеш, че дребните лакомства вече не са най-подходящата храна.

Всичко трябва да е перфектно

Хубавото е, че с Kaufland си подготвен за всякакви подобни ситуации. С богатия ни избор от изискани храни и напитки можете да съставите специално меню само за миг. Независимо дали ще приготвиш Канапе от патладжани с домати, Патица с чушков букет или Рататуй с Чедър със сорбе от лук – с нашите изключителни рецепти ще впечатлиш не само шефа си. Накрая може да се окаже, че единственият ти проблем всъщност е, че шефът вече ще идва спонтанно на гости по-често.


Как шефът да остане с добро впечатление не само от твоето готвене.

На масата само след покана.

За официални случаи важи – можеш да седнеш на сервираната трапеза само след покана от страна на домакина. Щом той седне, сядат и всички гости.

Същото важи и за виното.

Щом домакинът вдигне чашата си, всеки от гостите може да пие. Понякога вечерята може да започне и с малък тост – трябва да го изчакаме, преди да отпием.

Непременно изчакай да сервират на всички.

Това правило важи особено за студените ястия. Ако се сервира топло ястие, просто попитай дали можеш да започнеш, за да не изстине храната.

Приборите се държат в ръце.

Оставят се в чинията само при продължителен разговор. Когато приключиш с яденето, остави приборите в чинията успоредно един до друг.

По време на хранене салфетката се постила върху скута.

Ако си се нахранил или трябва да станеш от масата за кратко, можеш да я оставиш свободно сгъната до чинията си.

Ако имаш хранителна непоносимост или алергия, не е нужно да отхвърляш покана за хапване.

Най-добре е просто да говориш с домакина по темата няколко дни предварително, за да може той да се подготви съобразно твоите нужди.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19