Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Kaufland и Ariel

Любимите ти дрехи ще изглеждат като нови! Усъвършенствана формула за дрехи, които изглеждат като нови

Основна причина дрехите да изглеждат „износени“ е замърсяването, което привлича още замърсяване. Дрехите ни се обезцветяват и посивяват с времето, заради смесицата от видими и невидими петна. Невидимите, коитo се дължат на телесните секрети, оставащи по дрехите, често биват пренебрегвани. Ако не се отстрани по подходящ начин, това замърсяване става все по-видимо, като прави нишките лепкави на микроскопично ниво. С времето това засилва появата на петна

Как да се отървеш от неприятните петна

Необходим е превъзходен препарат за пране, за да разбие петната още с първото изпиране, особено при ниска температура. Ето защо НОВИЯТ Ariel Allin1 PODS e създаден с бързо разграждаща се обвивка, която освобождава почистващите вещества още от началото на цикъла на пране. Те се справят със замърсяването по време прането, дори при по-ниски температури.

Най-добрият досега Ariel Allin1 PODS е два пъти по-концентриран от течен препарат за пране* и съдържа оптимално количество препарат за едно изпиране (до 5кг пране, средно замърсяване). Забрави за меренето и просто сложи капсулата на дъното или в задната част на барабана, преди да поставиш дрехите в пералната машина.

*в сравнение с течния препарат за пране Ariel Color

Запазва цветовете на дрехите

Ariel Allin1 PODS Color

Изображение на Ariel Allin1 PODS Touch of Lenor Color

Ariel Allin1 PODS Color ти помага да запазиш цветовете на дрехите си ярки, пране след пране. Благодарение на специалната технология Fiber Science, Ariel Allin1 PODS засилва цветовете и освежава тъканите, запазвайки дрехите като нови по–дълго време.

Парфюмирани и обгрижени дрехи

Ariel Allin1 PODS Touch of Lenor Color

Ariel Allin1 PODS Touch of Lenor Color

Ariel Allin1 PODS Touch of Lenor Color ти помага да запазиш цветовете на дрехите си ярки, пране след пране. А благодарение на докосването на Lenor, потапя дрехите в неустоим аромат на парфюм, който трае през целия ден.

Ariel Allin1 PODS Mountain Spring

Ariel Allin1 PODS Mountain Spring

Само една капсула Ariel Mountain Spring ти помага лесно да изпереш мръсното пране (средно замърсяване) и му придава  фантастична свежест, почиствайки ефективно дори при 30°C.
Капсулите Ariel Allin1 PODS Mountain Spring имат уникален дизайн с няколко отделения, така че да се възползваш от свръхконцентрирано почистване всеки път. 

Време е да се насладиш на уникалното изпиране на Ariel! Сега можеш да носиш любимите си дрехи по-дълго. Всичко, което трябва да направиш, е да избереш този Ariel Allin1 PODS, който отговаря на нуждите ти.