Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

В нашето коледно видео цяло семейство изпълнява артистично "It's The Most Wonderful Time Of The Year", докато се подготвя за голямата коледна трапеза. Къде забавно и комично, къде по-драматично, но смятаме, че им се е получило добре. Гледай видеото, вдъхнови се, усмихни се. Не се колебай и в нашето Lip Sync предизвикателство с кауза включи се!

Включи се в нашата Lip Sync игра с кауза!

Стани част от нашето Lip Sync предизвикателство. Какво е това ще попиташ. Lip Sync означава да "пееш" с цяло гърло и от сърце… но без да издаваш звук, само с движение на устните и имитирайки изпълнителя на песента. Ето как да се включиш в нашата кауза:

1. Снимай lip sync видео с песента от коледната ни реклама
2. Сподели изпълнението си в твоя Facebook, Instagram или TikTok с хаштаг #KauflandKoleda
3. За всяко публикувано видео с #KauflandKoleda в рамките на кампанията ние ще даряваме* по 10 лв. в подкрепа на дейността на Българската хранителна банка
4.  Включи се в нашата Lip Sync игра с кауза до 23.12.2020 г.

За да улесним още повече твоето участие, ето и текстът на песента:

It's the most wonderful time of the year
With the kids jingle belling
And everyone telling you be of good cheer
It's the most wonderful time of the year.

There'll be parties for hosting
Marshmallows for toasting
And caroling out in the snow
There'll be scary ghost stories
And tales of the glories of
Christmases long, long ago

It's the most wonderful time.
It's the most wonderful time.
Oh, the most wonderful time.
Of the year.

 

It's the most wonderful time of the year... Това вече си припява и любимата ни поп изпълнителка Поли Генова. Тя вече се включи в нашата кауза, направи го и ти!

За кого даряваме

За всяко публикувано lip sync видео с #KauflandKoleda в периода на кампанията Kaufland ще дарява по 10 лв.* в подкрепа на дейността на Българската хранителна банка, която помага годни хранителни продукти с къс срок на годност да стигат до хиляди хора в нужда. Неправителствената организация е първата в страната, която събира, складира и раздава дарени хранителни продукти с кратък срок на годност, в съответствие с всички стандарти за безопасност на храните. Чрез мрежа от партньорски организации в цялата страна храната достига до десетки хиляди нуждаещо се българи.

До 2020 г. дейността на Българската хранителна банка е спасила от унищожаване над 2 000 тона храна на стойност над 5,3 милиона лева. В същото време хранително подпомагане е предоставяно на средно 20 000 нуждаещи се българи всяка година.

Всеки желаещ може да направи и индивидуално дарение в полза на Българската хранителна банка чрез SMS с текст DMS HRANA на кратък номер 17 777.

Виж повече

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19