Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Лоялна програма

Какви са условията на промоцията:

  • От 29 октомври до 31 декември 2018 г. можете да получите промоционални точки при всяко Ваше пазаруване в хипермаркети Kaufland на територията на цялата страна.
  • Събраните промоционални точки може да използвате до 13 януари 2019 г. или до изчерпване на количествата на промоционалните продукти.
  • Всеки от продуктите може да бъде закупен на редовната му цена без промоционални точки или на промоционална цена, при представяне на съответния брой точки.
  • За всеки 10 лева от стойността на Вашата покупка, направена в хипермаркети Kaufland в България, ще получите по една промоционална точка на касата.
  • Залепете необходимия брой точки на съответното място в паспорта. Паспорт можете да получите на касите на хипермаркети Kaufland или да вземете от допълнителните рекламни дисплеи на територията на хипермаркети Kaufland.
  • С всеки събрани 5 промоционални точки можете да закупите съответния промоционален продукт със 70% отстъпка от редовната му цена.
  • Вземете желания от Вас продукт и заплатете на касата промоционалната му цена след представяне на паспорт с необходимия брой точки.
  • Няма ограничения в броя на промоционалните продукти, които можете да закупите.

Скала за получаване на точки:

  • При покупка на стойност от 10,00 лв с ДДС до 19,99 лв с ДДС, получавате 1 точка
  • При покупка на стойност от 20,00 лв с ДДС до 29,99 лв с ДДС, получавате 2 точки и т.н.

Промоционалните точки НЕ могат да бъдат заменяни за пари в брой. Промоционалните точки НЕ могат да се използват в търговските обекти и магазини на други търговци на и извън територията на Република България. С участието си в кампанията участниците декларират, че са запознати с настоящите правила и се съгласяват да ги спазват. Промоционалните цени са валидни в периода на кампанията до изчерпване на наличностите.


Социално сътрудничествo

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/bul/23/36/Asset_3142336.jpg

Със закупуването на продукт от серията Vita, Вие ставате част от благотворителната инициатива на Donna Europe. Bergner ще дари част от приходите си от тази кампания, за да подпомогне дейността на фондацията. 

Donna Europe е независима организация с нестопанска цел, чиито членове са асоциирани групи от държави в цяла Европа.Коалицията работи за повишаване на осведомеността за рака на гърдата и за мобилизиране на подкрепата от европейските жени при подходящ скрининг на рака на гърдата, оптимално лечение и увеличено финансиране за изследвания.