Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Изживей света на Междузвездни войни

48 карти с герои от Междузвездни войни и още точно толкова холограмни карти със същите образи, събрани в един галактически албум. С безплатното приложение K-MASTER мислиш, действаш и живееш като джедай. Открий и галактически вкусните ни рецепти, както и ексклузивната ни колекция от фен продуткти. Сега само в Kaufland*.

Колекционерски албум

Събирай колекционерски карти

Неповторимо: Герои от всички епизоди на Междузвездни войни на едно място. Събирай колекционерските карти и научи повече за вселената на Междузвездни войни. Провери познанията си и тренирай уменията си. Очакват те невероятни приключения и предизвикателства.


Приложението K-MASTER

Мисли, действай и живей като джедай

Докажи смелост, сила и издръжливост, играй и спечели своята диплома за овладяване на Силата. С приложението K-MASTER те очакват вълнуващи приключения от света на Междузвездни войни - галактически игри, интересни сцени с добавена реалност и още много други. Свали приложението безплатно, а очилата за виртуална реалност ще откриеш в нашите хипермаркети.

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

Ексклузивни продукти за феновете

Нашата колекция Междузвездни войни

Тениски, раници, пуловери с уникални дизайни на Междузвездни войни и още: открий нашите предложения в различни галактически стилове. Феновете ще открият при нас перфектното облекло. Колекцията Междузвездни войни от Kaufland - сега само при нас.


Галактически вкус

Специални междузвездни рецепти

Не пропускай да опиташ нашите уникални рецепти. Открий цялата вселена от вкусове и съставки и се наслади.

Етикети Междузвездни войни

Разпечатай и изрежи

Картинки за оцветяване

Разпечатай и оцвети

Разделител за книги

Направи разделител Чубака

Игри и забавления

Лабиринт и планети


Уважаеми клиенти,

във връзка с разпространена информация за наличие на салмонела в продукти от птиче месо с произход Полша, с настоящото Ви уверяваме, че няма основание за безпокойство относно предлагания в Kaufland асортимент, тъй като Kaufland България не предлага продукти от проблемната партида.