Данните за филиала се зареждат.

Вашите данни се зареждат.
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_666/bul/45/04/Asset_2444504.jpg
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Топчовците

 

Скъпи приятели,

Благодарим ви, че приютихте толкова много Топчовци в новите им домове в цялата страна! Благодарим ви за постоянството, желанието и упоритостта, които ви помогнаха да станете част от отбора на Димитър Бербатов, Топчовците и Kaufland.

Крайният срок за регистрация на пълните албуми приключи на 05.07.2018 г. На 06.07. бяха изтеглени късметлиите, които ще получат оригинални футболни топки с подписа на Димитър Бербатов. Имената им може да откриете тук.        


Фен зона

През 2018 г. Русия за първи път е домакин на шампионата и посреща 32 отбора. Историята на най-голямото спортно събитие е изпълнена с любопитни факти и Топчовците нямат търпение да ги споделят с теб.

Знаеш ли, че… близо половината от населението на Земята (3,2 милиарда души, за да сме съвсем точни) е гледало Мондиала през 2014 г.

Виж още любопитни факти във видеото.


https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Alphacontent/AP_Alphacontent_150/bul/23/78/Asset_2442378.png

Испания

Знаеш ли, че името на Испания означава "земя на зайците". Може би заради това испанските играчи са така пъргави и толкова добри във футбола.

Франция

Бирата се смята за лукс във Франция и се пие само при специални поводи. А дали съседите им германци не биха ги почерпили с една бира, докато гледат заедно мача?

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Alphacontent/AP_Alphacontent_150/bul/23/79/Asset_2442379.png
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Alphacontent/AP_Alphacontent_150/bul/23/80/Asset_2442380.png

Бразилия

Бразилия е най-големият производител на кафе. От своя страна бразилското кафе е смятано за най-хубавото и качествено кафе в света. Само едно бразилско кафе и ще изгледаш всички мачове от първенството от раз.

Германия

Наименованието на хамбургера, който се смята за американска храна, всъщност произлиза от немския град Хамбург. Е, футболът не е измислен от германците, но пък бургерите са чудесна добавка към поредния мач.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Alphacontent/AP_Alphacontent_150/bul/23/81/Asset_2442381.png
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Alphacontent/AP_Alphacontent_150/bul/23/82/Asset_2442382.png

Аржентина

Знаеш ли, че името на Аржентина идва от латински: argentum означава "сребро". А ти как мислиш - на кое място ще се класира Аржентина тази година на Световното?


Можеш ли да посочиш къде на световната картата се намира всяка от държавите, участващи в Мондиал 2018?

Изтегли си забавната Топчо-карта и оцвети всяка от страните участнички. Топчовците ще ти подскажат от къде идва всеки от отборите, които се съревновават за титлата.

Познаваш ли националните флагове на всички държави, които участват в Световното по футбол? А знаеш ли кои са техните столици?

Ето още една забавна игра с Топчовците, с която можете да се забавлявате, ако сте поне двама. Покажи произволен Топчо на другия играч и го предизвикай да познае държавата и нейната столица.

Често задавани въпроси
 

Какво представляват Топчовците?

Топчовците са колекция от 32 кръгли фигурки, носещи цветовете на флага на една от държавите, участнички в Световното по футбол 2018. За всеки 20,00 лв. от стойността на своите покупки получаваш Топчо на касата на твоя хипермаркет, а ние даряваме част от средствата на Фондация "Димитър Бербатов". 

До кога мога да събирам Топчовци?

Топчовци можеш да събираш от 04.06.2018 г. до 01.07.2018 г. Албумът трябва да регистрираш до 05.07.2018 г., а победителите ще изтеглим на 06.07.2018 г. Побързай, защото на 14.07.2018 г. лично Димитър Бербатов ще награди щастливците, по време на специално събитие, ден преди финалите на Световното.

Как мога да получа Топчо?

За всеки 20,00 лв. от общата сума на покупките ти в Kaufland, получаваш Топчо. Например, ако пазаруваш за 21,00 лв., получаваш 1 бр. Топчо, за 42,00лв – 2 бр.  Топчовци, за 35 лв. – 1 бр. Топчо и т.н.

Как мога да получа допълнителен Топчо?

Покупката на определени продукти, отбелязани в седмичната ни брошура, ти гарантират допълнителен Топчо.

Например, ако сметката ти е 21,00 лв. и си закупил специалния продукт – получаваш не един, а двама Топчовци. Ако пък си напазарувал за 21,00 лв., но си взел два специални продукта, Топчовците стават 3.

Следи предложенията в седмичната ни брошура, за да разбереш кои продукти гарантират допълнителен Топчо.

Цената на продукта, гарантиращ Топчо, включва ли се в общата сума на покупките?

Да, включва се. За всеки 20.00 лв. от общата сума на покупките ти, получаваш Топчо, и ако сред тях има продукт, гарантиращ допълнителен Топчо, получаваш още един.

Например, ако сметката ти е 21,00 лв. и си закупил продукт, гарантиращ допълнителен Топчо, ще получиш общо двама Топчовци – 1 бр. за стойността над 20,00 лв. + 1 бр., гарантиран от специалния продукт.

Как помагам като събирам Топчовци?

Част от събраните средства по време на кампанията ще дарим на Фондация "Димитър Бербатов".  

За каква кауза ще бъдат дарени парите от Топчовците?

Топчовците са повод да се обединим около една голяма кауза – да подкрепим изявените деца на България, част от Фондация "Димитър Бербатов". Сумата, която ще дарим ще даде възможност на най-добрите от тях да продължат да се развиват в някоя от трите области: наука, изкуство и спорт.

От къде мога да си закупя албума за Топчовците?

Албумът можеш да намериш в твоя Kaufland хипермаркет. Той е на цена от 4,99 лв. и е разположен в специално обособени дисплеи. Не се тревожи как ще ги видиш, маркировката в хипермаркета, ще те упъти лесно и удобно. Албуми ще могат да бъдат закупени до 05.07.2018 г. или до изчерпване на наличностите.

В албума ще можеш да събереш всички 32-ма Топчовци, а след това да получиш и ексклузивния 33-ти Топчо с българския флаг и подпис на Димитър Бербатов, който ще получиш на Информация.

Какво представлява албумът и защо е важно да го имам?

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/bul/37/11/Asset_2443711.jpg

В албума се събират всички Топчовци. Той съдържа няколко игри, за да се забавлявате заедно с приятели.

За да удостовериш че си събрал цялата колекция от 32-ма Топчовци, трябва да донесеш пълния албум на Информация в избран Kaufland хипермаркет, за да  получиш печат на албума и специалния 33-ти Топчо.

След като получиш печат върху попълнения си албум и своя 33-ти Топчо, можеш да регистрираш на kaufland.bg артикулния номер, отпечатан на опаковката му. Така влизаш в надпреварата за 50 оригинални топки на Световното с автограф от Димитър Бербатов.

И не забравяй - самият Димитър Бербатов ще ги раздаде лично на щастливците на 14.07.2018 г.

Как мога да се забавлявам с албума?

Можеш да играеш с твоя отбор от Топчовци. Забеляза ли, че на всяко място, отредено за Топчо в албума има и произволни цифри?

Най-забавно е когато сте двама или повече приятели. Сформирайте своя отбор от Топчовци – важно е да си ги разделите по равно. Редувайте се да изстрелвате по един Топчо, за да мине през футболната врата в албума и да попадне в едно от "гнездата". Печелите толкова точки, колкото са отбелязани на съответното място. Изтеглете чоп кой да започне играта. Записвайте си точките. Този, който събере повече точки е майстор Топчо–треньор.

И едно уточнение, ако Топчото не попадне в никое от предвидените "гнезда", не печелите точка.

Как мога да спечеля една от 50-те оригинални топки на Световното с автограф от Димитър Бербатов?

За да получиш топка, трябва да събереш всички Топчовци в специалния албум. Когато имаш всички 32-ма герои, получаваш от нас допълнителен 33-ти Топчо с българския флаг и автограф от Бербатов. Регистрираш артикулния номер, който е отпечатан върху опаковката му на kaufland.bg до 05.07.2018 г.

Така участваш в томболата за една от 50 оригинални топки на Световното. Готово, вече си в играта. Oстава да стискаш палци, за да си сред щастливците, които ще изтеглим на 06.07.2018г.

Ден преди финала на Световното – на 14.07.2018 г. лично Димитър Бербатов ще раздаде наградите по време на специално събитие на паркинга на Kaufland на бул. "Ген. Тотлебен" 36.

Какво да направя ако имам повтарящи се Топчовци?

Докато събираш Топчовците винаги може да ти се паднат и такива, които вече имаш. В такъв случай можеш да се включиш в специалните събития за размяна на Топчовци. Следи facebook страницата ни, за да разбереш кога и къде ще се проведат събитията.

Каква награда мога да получа, ако събера всички Топчовци?

Щом събереш всички 32-ма Топчовци имаш възможността да се включиш в играта за една от 50 оригинални топки на Световното от Световното първенство по футбол, с автограф от Димитър Бербатов. Те ще бъдат раздадени лично от него на специално събитие на 14.07.2018 г.

Както вече знаеш, в томболата за официалната топка можеш да се включиш, след като вече имаш всички фигурки подредени в албума с Топчовци. С него на Информация ще ти дадем и специалният 33-ти български Топчо, а когато регистрираш артикулния номер от опаковката на kaufland.bg, вече си в играта.

За Фондация "Димитър Бербатов"

Логото на Фондация "Димитър Бербатов"

Основната мисия на фондацията е да подпомага младежите и учениците да развиват своите заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. Да съдейства за възпитаването на младия потенциал на нацията в дух на високи стремежи и уважение към успеха, основан на талант и усилия. За постигане на целите си Фондацията отпуска поименни стипендии на млади хора с изявени способности в областта на изкуствата, науката и спорта. Фондацията оказва допълнителна финансова помощ  за тяхното усъвършенстване, за закупуване на инструменти, пособия и други съпътстващи развитието нужди, за участието им в състезания,  олимпиади, концерти, конкурси и др. в страната и чужбина. Стимулира интереса към спортуването като алтернатива на агресията и зависимостите. Участва в изграждането и модернизацията на материални бази за здравословен начин на живот.

Затова и съвместната кампания с Kaufland България ще подкрепи израстването и пътя на още надарени български деца. Научете повече за Фондация "Димитър Бербатов".