Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Kaufland откри петия си хипермаркет във Варна

На 22 януари Kaufland България откри петия си хипермаркет в град Варна на адрес ул. Девня 24. С инвестиция от 33 млн. лева, асортимент от близо 15 000 продукта и екип от 90 човека това е най-модерният хипермаркет Kaufland, както и 60-и на територията на страната.

„Варна беше един от първите градове, в които отворихме врати преди 14 години. Днес именно тук откриваме 60-ия ни хипермаркет в страната, който е пети за града. Това за нас не са просто цифри, а резултат от доверието на нашите клиенти, което ни позволява да се развиваме и растем. Тук създадохме най-модерния ни обект, изграден изцяло според концепцията ни за максимално удобство на потребителите, още по-добра работна среда и в унисон с най-новите екологични стандарти“, коментира Иван Чернев, Председател на Управителния съвет на Kaufland България.

Хипермаркетът разполага с малко над 5 200 кв.м. застроена площ, от които близо 2 900 кв.м. са търговска площ. Паркингът включва близо 230 паркоместа. Обектът отговаря на най-новите стандарти за екологично и енергийно ефективно строителство и е оборудван със системи, щадящи околната среда.

Петият хипермаркет на Kaufland във Варна включва близо 15 000 продукта в постоянния си асортимент, от които над 12 000 са хранителни стоки, а над 2 000 – нехранителни. Важна част от предложенията са собствените марки на Kaufland, които достигат над 2 200 продукта в новия обект.

Витрината с обслужване предлага свеж избор от близо 300 артикула, сред които прясно месо, риба от региона, месни специалитети, сирена и деликатеси. Собствената пекарна пък предлага близо 70 прясно приготвени хляб и тестени изделия всеки ден. Свежите предложения в петия хипермаркет Kaufland във Варна включват и богат избор от над 190 внимателно подбрани сортове плодове и зеленчуци, подправки и цветя.


Това е първият хипермаркет на Kaufland България в града и втори в страната с изцяло стъклена входна фасада, която позволява още по-голям достъп на естествена светлина. Функционалният и модерен интериор е създаден с мисъл за по-лесната, бърза и интуитивна ориентация сред огромното разнообразие от качествени и свежи продукти.

Сградата е с иновативна „зелена“ климатична система, която комбинира отопление и охлаждане. Тя не използва горива, а остатъчната топлина от хладилните витрини и помещения, за да отоплява през зимата и разхлажда през лятото. Хипермаркетът има и последно поколение LED осветление. Всички енергийно ефективни технологии са с цел да бъде намален въглеродният отпечатък до минимум и са в контекста на последователната политика на Kaufland България за грижа към природата.

Изображение на фасадата на новия хипермаркет Kaufland в град Варна
Kaufland откри петия си хипермаркет във Варна
Kaufland откри петия си хипермаркет във Варна
Kaufland откри петия си хипермаркет във Варна
Kaufland откри петия си хипермаркет във Варна
Kaufland откри петия си хипермаркет във Варна
Kaufland откри петия си хипермаркет във Варна

Свежи предложения

 • многостепенен контрол на качеството
 • всеки ден безупречна свежест

Нашата пекарна

 • впечатляващо разнообразие от марки
 • вегетариански продукти
 • асортимент без глутен и без лактоза
 • сезонни и акционни предложения

Прясно месо от витрина с обслужване

 • строг качествен контрол
 • доставчици на месо, сертифицирани по международни стандарти

Инвестираме във Варна вече 14 години

 • Инвестиции за 135 млн. лева в енергийно-ефективно строителство и модернизация на нашите хипермаркети, удобство, качествен и разнообразен асортимент

 

Довереният работодател

 • С петия ни хипермаркет в града откриваме 90 нови работни места
 • Семейството ни във Варна е вече над 600 човека

Залагаме на българското

 • Работим заедно с 23 производители от региона на Варна. За 16 от тях предоставяме национален пазар
 • В Kaufland варненци избират от близо 230 качествени регионални предложения