Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Добрата храна е домашен уют

Великден е вълшебен празник за всеки един от нас. Това е времето за домашен уют, добра храна, надежда и вяра в доброто. При нас ще откриеш чудни идеи за перфектния празник у дома: вкусни рецепти за малки и големи, специални празнични предложения, шаблони за ръчно направена декорация, съвети и малки трикове за боядисване на яйца. Великден наближава. С Kaufland си готов за него.

Нашите великденски предложения

Валидни от 23.03.2020 до 29.03.2020


Великденски сладкиши

Вкусните печива са удоволствие не само за небцето, но и за сърцето. Ето защо внимателно подбрахме рецепти, подходящи за всеки и идеални за приготвяне с малките помощници. В нашите хипермаркети ще откриеш голям избор от съдове за печене, резци за курабии или форми за кекс. Не чакай. Готви и се наслади ;)

Боядисване на яйца с естествени материали

За наситено жълто към половин литър вода добави около десет грама куркума. Сложи на котлона до завиране на водата, след което остави настрана да изстине напълно. Подходящо за боядисване на бели яйца.

Понякога морковите могат да оставят доста упорити петна по дрехите. Точно това е голямото им предимство при боядисването на яйца. Настържи няколко моркова и ги остави да къкрят във вода за около 30 до 40 минути.

Едва ли има други зеленчуци, които да боядисват толкова силно като цвеклото и червеното зеле. За да постигнеш наситено червен цвят, остави няколко малки глави цвекло да покъкрят във вода за половин час. Същото може да направиш и с червеното зеле.

За ярко синьо използвай боровинки, при това без варене. Просто постави яйцата в сока от боровинките за половин час и те ще заблестят в свеж син нюанс.

Пресният спанак е идеален за зелен цвят на великденското яйце. Свари го в литър вода за около десет минути, докато цветът на водата се обагри в зелено.

Оцветяването на великденски яйца с люспи от лук е класика. Свари яйцата в около две шепи люспи от червен и жълт лук във вода с оцет и ги остави да престоят във водата половин час.

Любопитно за яйцата

Богати на Омега-3

В едно яйце се съдържат цели 225 мг от прочутите мастни киселини. Към стабилната доза омега-3 получаваме и още витамини, антиоксиданти и протеини, плюс холин, който се бори с мастните натрупвания.

Цветът на черупката

Знаеш ли че… Кокошките не избират цвета на яйцата си. Той зависи от тяхната природа. Цветът на яйцата е заложен генетично в птиците. Затова една и съща кокошка снася яйца с точно определена окраска през целия си живот.

Издухани яйца

Какво правиш със съдържанието на издуханите яйца? Вместо да го изхвърлиш, замрази го. Яйцата можеш да съхраняваш във фризер до десет месеца.


Рецепти с агнешко месо

Топящо се в устата крехко агнешко… Прясно изпечен хляб, напоен богато със сосовете от месото… Добрата великденска храна е чисто удоволствие. Подбрахме вкусни рецепти с агнешко, подходящи и за абсолютно начинаещи в кухнята.

 


Ефектна великденска декорация за нула време

Малчуганите ще се влюбят в тях! Направи с тяхна помощ петела от филц и сърцето от хартиени ленти. Създай празнично настроение за нула време и с минимално количество материали. 


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19