Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Новият хипермаркет Kaufland в град Петрич отвори врати

С инвестиция от близо 19 милиона лева, асортимент от близо 15 500 продукта и местен екип от 80 човека Kaufland откри в Петрич своя най-нов хипермаркет. Обектът се намира на ул. "Първомайски път" 1 и вече посреща първите си клиенти. Той е разположен на над 4 000 кв.м застроена площ, от които близо 2 300 кв.м са търговска площ.

Първият хипермаркет на Kaufland в Петрич предлага над 15 000 продукта в постоянния си асортимент, от които над 11 000 са хранителни стоки, а над 4 000 – нехранителни. Важна част от предложенията са собствените ни марки, които са повече от 3 000 в новия обект.

Витрината с обслужване предлага свеж избор от над 300 артикула, сред които прясно месо, месни специалитети, сирена и деликатеси. Свежите предложения в Петрич включват още богат избор от над 170 внимателно подбрани сортове плодове и зеленчуци, подправки и цветя. Собствената ни пекарна пък предлага близо 50 вида прясно приготвени хляб и тестени изделия всеки ден.

Като верен партньор на българските производители, Kaufland предлага в новия си хипермаркет над 4 400 продукта, произведени в страната. Клиентите могат да открият 112 регионални предложения на 10 производителя от региона на Петрич и Благоевград. Част от тях са фермерските продукти, представени в специално обособения за целта "Фермерски пазар" в обекта.

Разнообразието в асортимента се допълва от над 300 биопродукти. Клиентите в Петрич могат да открият също над 30 вегетариански и 70 веган артикула.

Хипермаркетът е със стъклена входна фасада, която позволява по-голям достъп на естествена светлина. Функционалният и модерен интериор е създаден с мисъл за по-лесната, бърза и интуитивна ориентация сред огромното разнообразие от качествени и свежи продукти. Паркингът има 202 паркоместа.

Новият хипермаркет Kaufland в град Петрич отвори врати
Изображение на фасадата на новооткрития хипермаркет Kaufland в град Петрич
Изображение на щанда с фермерски продукти в новооткрития филиал

Обектът отговаря на най-новите стандарти за екологично и енергийно ефективно строителство и е оборудван със системи, щадящи околната среда.  Сградата е оборудвана с иновативна "зелена" климатична система, която комбинира отопление и охлаждане. Тя не използва горива, а остатъчната топлина от хладилните витрини и помещения, за да отоплява през зимата и охлажда през лятото. Хипермаркетът разполага и с последно поколение LED осветление, с което се намалява ползването на електроенергия с между 30% и 40%. Всички енергийно ефективни технологии са с цел да бъде намален въглеродният отпечатък до минимум и са в контекста на последователната ни политика за грижа към природата.

С новия си хипермаркет Kaufland открива 80 местни работни места. Екипът е съставен от хора от Петрич и региона, тъй като политиката на компанията е от самото стъпване в нов град да създава предпоставки за развитието на местната икономика и социална среда. Във всеки свой обект Kaufland се грижи да създаде добри работни условия и атмосфера с комфортни и просторни социални помещения, ергономични и удобни касови маси, както и оптимизирана логистика при зареждане на стоките. Компанията е стабилен работодател, който предоставя възможности за устойчиво кариерно развитие и много добри условия на труд – конкурентно заплащане и широк пакет от социални придобивки.

Kaufland Петрич е 61-ият хипермаркет на веригата в страната. От идването си на българския пазар компанията се превърна в значим фактор и стимул на националната и регионална икономика и инфраструктура по места с обща стойност на инвестициите от над 1.4 млрд. лева. През следващата година компанията планира да продължи с модернизацията на обектите си в цялата страна, както и с откриването на нови хипермаркети


Щом е свежо, значи е от Kaufland

Свежи предложения

 • богат избор - над 300 добре узрели плодове и зеленчуци
 • внимателно подбрани сортове
 • всеки ден гарантирана свежест

Витрина с обслужване

 • свеж избор - над 300 сирена, кашкавали, месо, деликатеси и колбаси
 • разнообразие от вкусове
 • регулярни доставки

Нашата пекарна

 • над 50 прясно приготвени хляб и тестени изделия всеки ден
 • строг контрол върху съставките
 • отлично съотношение между цена и качество

Регионални продукти

 • продукти, произведени в близост до Петрич
 • доказани регионални производители
 • богато разнообразие от колбаси до вина

 

Kозметика

 • над 1000 козметични продукта
 • от сапуни до шампоани и бои за коса
 • утвърдени български и международни марки

Нехранителни стоки

 • богат избор от над 5600 продукта
 • от облекло за цялото семейство до кухненски помощници
 • всяка седмица нови и сезонни предложения

Нашите собствени марки

Важна информация

От съображения за превантивна защита на потребителите Kaufland изтегля следния продукт:

SPICE & SOUL
Мултифункционално ренде
Баркод 4337185869136