Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Ние сме семейство – регистрирайте се и може да спечелите

Игра "Специално за теб, слънчице"

В периода от 03.01. до 30.01.2022 г. регистрирайте в семейния ни портал дете на възраст от 0 до 18 месеца. При коректно попълнени данни и според възрастта на детето, автоматично ще участвате в тегленето за една от общо 200 подаръчни кутии.

Подаръчната кутия за съдържа:

  • Козметични продукти с марка bevola®

Печелившите участници ще бъдат изтеглени в периода 07.02. – 11.02.2022г.


Важни въпроси

Как да се регистрирам за Ние сме семейство?

Попълнете формуляра, поместен по-долу на страницата. За да го направите е необходимо да влезете в своя профил. Все още нямате такъв? Направете си съвсем лесно тук.

Защо не мога да се регистрирам?

Ако не успяваш да се регистрираш, вероятно вече разполагаш с профил в платформата ни със същия имейл. Повторна регистрация не е възможна, не е и необходима. Играта е предназначена за нови абонати. Ако нямаш регистрация с този имейл, обърни се, моля, към нас на имейл info@kaufland.bg

Мога ли да се регистрирам повторно?

Повторна регистрация с един и същи имейл не е възможна, не е и необходима. Участието в играта е само за нови, нерегистрирани до този момент в портала потребители и е автоматично.

Кой може да се регистрира за Ние сме семейство?

Можете да регистрирате своята бременност и дете с навършени максимум 6 години.

Как мога да променя данните в профила си?

Вече сте се регистрирали в семейния ни портал Ние сме семейство и искате да промените данните в профила си? Просто кликнете с мишката върху надписа "Профил" в горния десен ъгъл на получения от нас приветствен имейл след потвърждаване на регистрацията. Линк към профила ви ще има във всеки изпратен от нас нюзлетър. Просто коригирайте данните и изпратете формуляра наново.