Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Мобилно приложение K-App: Твоят дигитален помощник в пазаруването

Добрата новина: успяхме да направим безплатното ни приложение още по-добро и функционално. Още по-добрата новина: добавихме още няколко полезни функции. Предизвикахме ли любопитството ти? Прочети информацията по-долу и изтегли K-App. В крайна сметка не струва нищо да опиташ.


Улесни ежедневието си: най-важните функции с един поглед

 

Дали пред празния хладилник, на път към следващото пазаруване в Kaufland или в търсене на нови рецепти, които да приготвиш – нашето мобилно приложение K-App е решението за теб. На разположение по всяко време, то улеснява твоето ежедневие и допринася за твоето по-голямо удовлетворение от пазаруването.

Kaufland Card – Карта, която пести пари

Обичаш да пестиш? Тогава нашата лоялна програма е точно за теб! Наслади се на специални отстъпки, игри с награди, купони и други предимства, предоставени ти от Kaufland Card. Ако все още не си се регистрирал, не чакай дълго! Грабни физическа карта от Инфoрмация във всеки наш филиал или се регистрай бързо и лесно в мобилното ни приложение!


Изображение на смартфон и торба с покупки

Не пропускай нито едно предложение

Добрите предложения са добра идея. Винаги. Независимо дали просто искаш да разгледаш актуалната ни брошура или да разбереш до колко часа работи хипермаркетът Kaufland, в който най-често пазаруваш. С K-App получаваш тази информация за секунди.


Списък на търговските обекти

Само с няколко клика можеш да откриеш списък на търговските обекти в извънкасова зона на избрания от теб хипермаркет. Да провериш подробности като работно време, опции за плащане, контакти, връзка към уебсайта и други. Така е още по-лесно да планираш покупките си.

Аларма! Изгодни предложения на хоризонта

При толкова много и разнообразни предложения човек лесно губи фокуса си. Именно поради тази причина създадохме алармата, която те известява всеки път, когато твой любим продукт е на промоционална цена. Единственото изискване – да имаш потребителски акаунт в приложението и да си логнат в него.

Изображение на смартфон и монети

Изображение на смартфон и дъска за рязане, готварска шапка

Над 1000 рецепти

Видео рецепти, практични филтри, които ти показват нашите веган, безлактозни, безглутенови или вегетариански предложения. А най-хубавото е, че със само с едно докосване всички продукти от рецептата могат да бъдат поставени в списъка ти за пазаруване.


Практичен списък за пазаруване

Сбогом, списък за пазаруване, надраскан набързо върху хвърчащо листче! С обновеното приложение на Kaufland можеш да създадеш и споделиш няколко списъка за пазаруване. Можеш да променяш количествата, да сортираш спрямо логиката си за пазаруване, да имаш всички необходими продукти от рецептата, която си харесал.

 

Изображение на смартфон и списък за пазаруване

Изображение на смартфон и пътна карта

Изчисли маршрута до любимия хипермаркет

С търсенето на местоположение бързо и лесно откриваш филиалът, който е най-близко до теб, като можеш да отвориш и карта, с чиято помощ да стигнеш до него. Освен това, имаш и филтър, чрез който можеш да избереш хипермаркетите с витрина за обслужване, на която се предлага риба, например.


Списък на търговските обекти

Само с няколко клика можеш да откриеш списък на търговските обекти в извънкасова зона на избрания от теб хипермаркет. Да провериш подробности като работно време, опции за плащане, контакти, връзка към уебсайта и други. Така е още по-лесно да планираш покупките си.

Изображение на смартфон и пътна карта