Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

K-App: Твоят дигитален помощник в пазаруването

Добрата новина: успяхме да направим безплатното ни приложение още по-добро и функционално. Още по-добрата новина: добавихме още няколко полезни функции. Предизвикахме ли любопитството ти? Прочети информацията по-долу и изтегли K-App. В крайна сметка не струва нищо да опиташ.


Улесни ежедневието си: най-важните функции с един поглед

 

Дали пред празния хладилник, на път към следващото пазаруване в Kaufland или в търсене на нови рецепти, които да приготвиш – K-App е решението за теб. На разположение по всяко време, нашето приложение улеснява твоето ежедневие и допринася за твоето по-голямо удовлетворение от пазаруването.

Не пропускай нито едно предложение

Добрите предложения са добра идея. Винаги. Независимо дали просто искаш да разгледаш актуалната ни брошура или да разбереш до колко часа работи хипермаркетът Kaufland, в който най-често пазаруваш. С K-App получаваш тази информация за секунди.


Аларма! Изгодни предложения на хоризонта

При толкова много и разнообразни предложения човек лесно губи фокуса си. Именно поради тази причина създадохме алармата, която те известява всеки път, когато твой любим продукт е на промоционална цена. Единственото изискване – да имаш потребителски акаунт в приложението и да си логнат в него.


Над 1000 рецепти

Видео рецепти, практични филтри, които ти показват нашите веган, безлактозни, безглутенови или вегетариански предложения. А най-хубавото е, че със само с едно докосване всички продукти от рецептата могат да бъдат поставени в списъка ти за пазаруване.


Практичен списък за пазаруване

Сбогом, списък за пазаруване, надраскан набързо върху хвърчащо листче! С обновеното приложение на Kaufland можеш да създадеш и споделиш няколко списъка за пазаруване. Можеш да променяш количествата, да сортираш спрямо логиката си за пазаруване, да имаш всички необходими продукти от рецептата, която си харесал.

 


Изчисли маршрута до любимия хипермаркет

С търсенето на местоположение бързо и лесно откриваш филиалът, който е най-близко до теб, като можеш да отвориш и карта, с чиято помощ да стигнеш до него. Освен това, имаш и филтър, чрез който можеш да избереш хипермаркетите с витрина за обслужване, на която се предлага риба, например.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19