Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Бебешки дрешки Kuniboo® С любов за най-малките.

Какво е Kuniboo®

Собствената марка на Kaufland. Дрешки за най-малките.

За първите крачки в голямото предизвикателство, наречено живот, са необходими качествени, удобни и меки бебешки дрешки. Затова ние от Kaufland създадохме Kuniboo® с много любов и грижа за малките съкровища. Подбрахме сертифицирани материали с отлично качество, направихме удобни модели и ги украсихме с весели детски мотиви. И всичко това на изгодна цена. Независимо дали търсиш бебешки дрешки за момче или момиче, нашата марка предлага всичко необходимо за мъничето ти.

Асортимент

Kuniboo® – практично, лесно за обличане, модерно

Kuniboo® е собствена марка на Kaufland, която може да бъде открита в постоянния ни асортимент.


Естествена грижа

Високо качество на ниска цена

Глобален стандарт за органичен текстил

Избирайки Kuniboo®, ти купуваш усещане. Защото, както във всички наши продукти, така и тук, залагаме на високо качество и практичност. Нашите експерти по качеството, както и независими институти, проверяват това регулярно. Освен това, преработените естествени влакна, които използваме в голяма част от продуктите, са от памук, сертифициран по GOTS (Глобален стандарт за органичен текстил).

  • биопамук
  • меки и удобни
  • с грижа за околната среда
  • всички копчета по дрехите от нашата детска модна линия са тествани за наличие на никел. Това е необходимо, за да се изключат възможни алергични реакции при малчуганите
  • всички копчета са захванати здраво, за оптимална защита срещу скъсване
  • всички връзки по дрехите също са пришити към плата, за да се избегнат наранявания при игра

Ако след вълнуващи приключения и игри сред природата детските дрешки са силно замърсени, те безпроблемно могат да се изперат в пералня дори при 60°, след което да се изсушат в сушилня.


Нашата собствена марка гарантира

Изображение на малко дете, облечено с боди Kuniboo®

Високо качество

За нас високото качество на материалите и изработката на бебешки дрехи Kuniboo® са от голямо значение. Благодарение на нашите опаковки с отвори по тях, може да усетиш материята и да се убедиш в нейното качество.
 

Изображение на две малки деца, седнали на диван. Богат асортимент Kuniboo®

Богат избор

Kuniboo® е собствената марка на Kaufland, която може да бъде открита в постоянния ни асортимент. Към момента в Kaufland ще откриеш над 120 артикула Kuniboo®.

Изображение на малко дете с боди. Kuniboo® – винаги добра цена

Ниски цени

С енота Kuniboo® никога не е скучно. Ние допълваме нашия асортимент регулярно със сезонни, модерни и креативни продукти, които винаги са на добра цена.  


Малкият енот Kuniboo

Винаги готов за забавления

Малък, дързък и винаги готов за забавления - това е нашият енот Kuniboo. Той е любопитен изследовател, който се впуска във всякакви приключения и като истински енот обожава да обикаля през нощта. Kuniboo непрекъснато се натъква на трудни ситуации, но винаги излиза от тях с лекота. На помощ винаги му се претичват неговите приятели язовецът, жабата, таралежът, бобърът и бухалът. Шестима приятели се впускат в луди приключения и всичко може да се обърка по всяко време.

Малкият енот Kuniboo

Kuniboo® приказка за лека нощ
Kuniboo® приказка за лека нощ
Kuniboo® за оцветяване
Kuniboo® за оцветяване
Kuniboo® таблица с размери
Kuniboo® за оцветяване
Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Kuniboo® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за теб нашите отговори на всички често задавани въпроси.