Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Kuniboo® С любов за най-малките.

Какво е Kuniboo®

Собствената марка на Kaufland. Дрешки за най-малките.

За първите крачки в голямото предизвикателство, наречено живот, са необходими качествени, удобни и меки дрешки. Затова ние от Kaufland създадохме Kuniboo® с много любов и грижа за малките съкровища. Подбрахме сертифицирани материали с отлично качество, направихме удобни модели и ги украсихме с весели детски мотиви. И всичко това на изгодна цена.

Асортимент

Kuniboo® – практично, лесно за обличане, модерно

Kuniboo® е собствена марка на Kaufland, която може да бъде открита в постоянния ни асортимент.


Естествена грижа

Високо качество на ниска цена

Глобален стандарт за органичен текстил

Избирайки Kuniboo®, Вие купувате усещане. Защото, както във всички наши продукти, така и тук залагаме на високо качество и практичност. Нашите експерти по качеството, както и независими институти проверяват това регулярно. Освен това, преработените естествени влакна, които използваме в голяма част от продуктите, са от памук, сертифициран по GOTS (Глобален стандарт за органичен текстил).

  • биопамук
  • меки и удобни
  • с грижа за околната среда

Нашата собствена марка гарантира

Високо качество

За нас високото качество на материалите и изработката на Kuniboo® са от голямо значение. Благодарение на нашите опаковки с отвори по тях, Вие може да усетите материята и сами да се убедите в нейното качество.
 

Богат избор

Kuniboo® е собствената марка на Kaufland, която може да бъде открита в постоянния ни асортимент. Към момента в Kaufland ще откриете над 120 артикула Kuniboo®.

Ниски цени

С енота Kuniboo® никога не е скучно. Ние допълваме нашия асортимент регулярно със сезонни, модерни и креативни продукти, които винаги са на добра цена.  


Малкият енот Kuniboo

Винаги готов за забавления

Малък, дързък и винаги готов за забавления - това е нашият енот Kuniboo. Той е любопитен изследовател, който се впуска във всякакви приключения и като истински енот обожава да обикаля през нощта. Kuniboo непрекъснато се натъква на трудни ситуации, но винаги излиза от тях с лекота. На помощ винаги му се претичват неговите приятели язовецът, жабата, таралежът, бобърът и бухалът. Шестима приятели се впускат в луди приключения и всичко може да се обърка по всяко време.

Малкият енот Kuniboo

Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искате да научите още за нашите продукти с марката Kuniboo® или имате въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за Вас нашите отговори на всички често задавани въпроси.