Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Hip & Hopps® детска мода

С Hip & Hopps® нещата се променят. Когато мъниците влязат в училищна възраст, модерната марка на Kaufland става част от ежедневието им. Дизайнът впечатлява готините хлапета, а родителите им са приятно изненадани от убедителното качество и изгодните цени.

Готини дрехи за готини хлапета

С Hip & Hopps® просто се чувстваш добре

Hip & Hopps® е собствената текстилна марка на Kaufland, създадена специално за готини хлапета. Hip & Hopps® предлага модерен дизайн с високо качество на изгодна цена. Освен това, преработените естествени влакна, които използваме в голяма част от продуктите, са от памук, сертифициран по GOTS (Глобален стандарт за органичен текстил).

  • текстил, сертифициран от GOTS
  • мек и удобен за носене органичен памук без замърсители, произведен по щадяща ресурсите технология
  • модерни, здрави и практични при справедливо съотношение между цена и качество

Нашата собствена марка гарантира

Високо качество

Всички продукти на Hip & Hopps® впечатляват с подбрани материали, качествена изработка, оптимална здравина и функционалност. Преработените естествени влакна, които използваме в голяма част от продуктите, са от памук, сертифициран по GOTS (Глобален стандарт за органичен текстил). Нашите експерти по осигуряване на качеството, както и независими институти, регулярно контролират качеството на продуктите.

Богат избор

Собствената ни марка Hip&Hopps® може да бъде открита в постоянния ни асортимент. Целогодишно при нас ще откриете линията Hip & Hopps®-Basics, която се концентрира основно върху бельо и чорапогащи. Допълваме марката регулярно със сезонни, модерни и креативни продукти, които винаги са на добра цена.

Ниски цени

Нашата цел е винаги да предлагаме на клиентите си оптимално съотношение между цена и качество, като това важи напълно и за марката Hip & Hopps®. Оригиналните дизайни са любими на тийнейджърите, а това прави облеклата с марката Hip & Hopps® още по-атрактивни за родителите.


Парти аксесоари за снимка Hip&Hopps®

Kuniboo® за оцветяване

Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Hip&Hopps® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали нашите отговори на всички често задавани въпроси.  


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19