Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Hip & Hopps® модерни детски дрехи

С Hip & Hopps® нещата се променят. Когато мъниците влязат в училищна възраст, модерната марка на Kaufland става част от ежедневието им. Дизайнът впечатлява готините хлапета, а родителите им са приятно изненадани от убедителното качество и изгодните цени.

Готини дрехи за готини хлапета

С дрехи за деца Hip & Hopps® просто се чувстваш добре

Лого GOTS

Hip & Hopps® е собствената текстилна марка детски дрехи на Kaufland, създадена специално за готини хлапета. Hip & Hopps® предлага модерен дизайн с високо качество на изгодна цена. Освен това, преработените естествени влакна, които използваме в голяма част от продуктите, са от памук, сертифициран по GOTS (Глобален стандарт за органичен текстил).

  • текстил, сертифициран от GOTS
  • мек и удобен за носене органичен памук без замърсители, произведен по щадяща ресурсите технология
  • модерни, здрави и практични при справедливо съотношение между цена и качество

Нашeто качество

Изображение на модерни есенни якета Hip & Hopps® - високо качество

Високо качество

Всички продукти на Hip & Hopps® впечатляват с подбрани материали, качествена изработка, оптимална здравина и функционалност. Преработените естествени влакна, които използваме в голяма част от продуктите, са от памук, сертифициран по GOTS (Глобален стандарт за органичен текстил). Нашите експерти по осигуряване на качеството, както и независими институти, регулярно контролират качеството на продуктите.

Изображение на модерни и свежи момчешки блузки с дълъг ръкавНашите марки: Hip & Hopps® – богат избор

Богат избор

Собствената ни марка Hip&Hopps® може да бъде открита в постоянния ни асортимент. Целогодишно при нас ще откриете линията Hip & Hopps®-Basics, която се концентрира основно върху бельо и чорапогащи. Допълваме марката регулярно със сезонни, модерни и креативни продукти, които винаги са на добра цена.

Изображение на красиви, свежи и модерни момичешки дрехи Hip & Hopps® – ниски цени

Изгодни цени

Нашата цел е винаги да предлагаме на клиентите си оптимално съотношение между цена и качество, като това важи напълно и за марката Hip & Hopps®. Оригиналните дизайни са любими на тийнейджърите, а това прави всички дрехи за деца с марката Hip & Hopps® още по-атрактивни за родителите.Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Hip&Hopps® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали нашите отговори на някои от най-често задаваните въпроси.