Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

K-take it veggie – вкусни вегетариански и веган специалитети

Независимо дали стават флекситарианци, вегетарианци или вегани – все повече хора съзнателно избират хранителен режим без месо или дори изцяло без животински продукти. Някои го правят от уважение към животните и околната среда, други просто се наслаждават на вегетарианското и веганско готвене.

Но каквито и да са причините да се спреш на вегетарианска или веганска диета – безмесното хранене има своите ползи, разнообразно е и наистина вкусно. А както доказва нашата апетитна продуктова линия K-take it veggie, то е и съвсем изгодно.

За марката

K-take it veggie вече предлага богат избор между натурално, пушено, мляно и нарязано тофу, различни видове вегетариански колбаси и пастети с класически или по-екзотичен вкус. Продуктовата линия включва и подсладени или натурални соеви, бадемови, овесени и оризови напитки за всички, които се въздържат от млякото и поддържат безлактозен хранителен режим. Всеки продукт от серията притежава международно признат био сертификат и европейски печат V-Label, който удостоверява качеството на веганските и вегетарианските продукти.

Ето как ще разпознаеш продуктите K-take it veggie

K-take it veggie

Почитател си на балансираното хранене и би искал да намалиш консумацията на месо и мляко или дори да се въздържаш от тях изцяло? В нашата K-take it veggie гама ще откриеш избор от висококачествени, вкусни и достъпни заместители със знак, удостоверяващ притежанието на международно признат биосертификат. За по-добра ориентация ще намериш на всички наши продукти европейския печат V-Label. Той удостоверява качеството на веганските и вегетарианските продукти и ги прави лесно разпознаваеми.


Веган рецепти

Избор

Изобилие вместо ограничение

Избирам веджи, защото изборът става все по-богат.

Богат избор, страхотен вкус

Отдавна отминаха дните, когато вегетарианците и веганите разполагаха с ограничен избор. Ние предлагаме на нашите клиенти разнообразна гама от вегетариански и веган продукти. Това улеснява разнообразната и балансирана диета.

Апетитната гама на собствената ни марка K-take it veggie ти предлага избор и качество на изгодна цена. Очакваме те и с допълнителна селекция от макови вегетариански и веган продукти. Да не забравяме и разнообразието от свежи плодове и зеленчуци, които зареждаме за теб всеки ден.

Разбира се, ние непрекъснато разширяваме асортимента си, за да можеш да се насладите на още по-богато и вкусно разнообразие от вегетариански и веган продукти.