Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Веган храни K-take it veggie

Да си "veggie" е модерно

Все повече хора се спират на веганството или вегетарианството в желанието си да се придържат към здравословен хранителен режим. Представяме ти разнообразен асортимент от вегетариански и веган продукти под собствената марка K-take it veggie. Новата ни апетитна линия ти помага без усилие да спазваш избрания от теб начин на хранене.

За марката

K-take it veggie вече предлага богат избор между натурално, пушено, мляно и нарязано тофу, различни видове вегетариански колбаси и пастети с класически или по-екзотичен вкус. Продуктовата линия включва и подсладени или натурални соеви, бадемови, овесени и оризови напитки за всички, които се въздържат от млякото и поддържат безлактозен хранителен режим. Всеки продукт от серията притежава международно признат био сертификат и европейски печат V-Label, който удостоверява качеството на веганските и вегетарианските продукти.

Ето как ще разпознаеш продуктите K-take it veggie

K-take it veggie

Почитател си на балансираното хранене и би искал да намалиш консумацията на месо и мляко или дори да се въздържаш от тях изцяло? В нашата K-take it veggie гама ще откриеш избор от висококачествени, вкусни и достъпни заместители със знак, удостоверяващ притежанието на международно признат биосертификат. За по-добра ориентация ще намериш на всички наши продукти европейския печат V-Label. Той удостоверява качеството на веганските и вегетарианските продукти и ги прави лесно разпознаваеми.


Веган рецепти