Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Актуални предложения

Пазаруването в Kaufland е винаги изгодно. С нашите седмични предложения то става още по-изгодно. Практично е да знаеш кои групи продукти са намалени през тази седмица, както и какво ще ти предложим на още по-добра цена през следващата. Пожелаваме ти приятно разглеждане и пазаруване!

Актуални предложения

Какво ще откриеш при нас тази седмица?

Даваме ти основателна причина да посещаваш твоя Kaufland всеки ден. От понеделник спестяваш с нашите предложения за месо, риба, мляко, напитки, замразени храни и още много други продукти, които правят живота вкусен, лесен и изгоден. Очакваме те и от четвъртък, когато подслаждаме твоето уикенд пазаруване с допълнителни предложения, на които трудно можеш да устоиш.


Пазарувай винаги изгодно

Кой е твоят любим начин да откриваш изгодните оферти?

Не искаш да пропуснеш някое от изгодните ни предложения? Тогава трябва само да избереш предпочитания от теб начин за информиране: да разгледаш дигиталната ни брошура, да си изтеглиш приложението K-App или да ни последваш в социалните мрежи. Може да получаваш информация дори още по-лесно, като се абонираш за нашия Kaufland Newsletter – с него актуалните предложения се озовават директно във входящата ти поща, а с нашите канали във Viber и WhatsApp  – на твоя смартфон. Ако искаш да пестиш още повече, не пропускай да използваш своята Kaufland Card.

Нашата дигитална брошура винаги е под ръка

✓ Разгледай онлайн нашите актуални предложения.

✓ Отвори и виж дигиталната брошура бързо и лесно. 

✓ Намери конкретни оферти още по-бързо с помощта на функцията за търсене.

✓ Просто изтегли брошурата като PDF файл.

Откривай страхотни предложения по всяко време!

В Kaufland те очакваме с нови специални предложения в различни дни от седмицата – и всеки ден имаш не една, а много основателни причини да се отбиеш. От понеделник можеш да спестяваш с нашите хранителни предложения за месо, риба, сирена, напитки, замразени храни и много други продукти, които правят живота по-вкусен, практичен и красив. В четвъртък ще откриеш нашите още по-изгодни Мега сделки, а в петък и събота ще подсладим пазаруването ти за уикенда с допълнителни предложения.

Ето как очакването се превръща в радост

С прегледа на актуалните предложения ще видиш още днес с кои оферти можеш да спестиш следващата седмица. С Мега сделките ни от четвъртък до неделя, Топ офертите за уикенда и разбира се, седмичните предложенията, валидни още от началото на седмицата.