Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Нашите марки

Чудесно е когато човек разполага с разнообразни възможности. Още по-добре е когато те са с превъзходно качество, устойчиво произведени и на добра цена – като продуктите от собствените ни марки. От отличните вегетариански продукти K-Bio или K-take it veggie до детските дрехи Kuniboo®, електрическите уреди и аксесоари SwitchOn® – в Kaufland ще намериш всичко необходимо.

Хранителни стоки

Високо качество на твоята Kaufland цена

Повече избор, повече удоволствие, повече за теб – нашите собствени марки хранителни продукти предлагат вкусни, устойчиви и изгодни алтернативи. Опитай прясното месо с проверено качество от TÜV Nord България – Шеф месар, вземи приготвените по изпитани български рецепти продукти Брей!, енергийните напитки Crazy Wolf, подбрани вина Cultura Vini, разнообразие от органични продукти с марка K-Bio, качество на изгодна цена с K-Classic, специални кулинарни изживявания с K-Favourites, безглутенови и безлактозни продукти с марка K-Free, вегански и вегетариански продукти K-take it veggie, които освен това са и 100% климатично неутрални, различни видове бира Stephans Bräu и много други.


Нехранителни стоки

Качество, което прави живота по-красив

Правилата за собствените ни марки хранителни продукти важат с пълна сила и за нехранителните – Kaufland предлага гарантирано високо качество и изключително изгодни цени. Ако отличната функционалност, контролираното производство и произходът на суровините са също толкова важни за теб, не се колебай, а избери собствените марки на Kaufland за дома, живота на открито, канцеларски и хоби материали, електрониката, мода и начин на живот. Тук можеш да намериш всичко необходимо – с една покупка.


Дрогерия

Спретнат и стилен на изгодна цена

Можеш да похарчиш много за продукти за лична хигиена и козметика, но не е необходимо. В Kaufland ще откриеш всичко, което ти трябва, на изгодна цена и с една покупка: bevola® предлага повече от 150 изгодни продукта за поддържан външен вид от глава до пети, съобразени идеално с твоите нужди.  Включва широката гама продукти за грижа за лицето, хигиена на устната кухина, грижа за кожата и косата и още много други решения за всеки член на семейството. Всички продукти от ексклузивната серия bevola® се подлагат на редовни проверки и отговарят на високите стандарти за качество, които поставяме за всички продукти от нашите собствени марки. В допълнение към класическата линия, ние предлагаме и климатично неутралната* натурална козметична линия bevola naturals®: 100% NATURE – сертифицирани рецепти, произведени изцяло без микропластмаси, силикони или синтетични аромати, оцветители и консерванти.


Храна за домашни любимци

Само най-доброто за твоя най-добър приятел!

С логото на K-Carinura в Kaufland ще откриеш висококачествена храна на изгодна цена за твоя домашен любимец. Марката включва широката гама продукти, създадени по съвременна рецепта с внимателно подбрани съставки и високо съдържание на месо.