Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Отворихме онлайн! С доставка на храна от Glovo

Доставка на хранителни продукти!

Kaufland България с доставка до твоята врата? Да, това вече е възможно, благодарение на партньорството ни с платформата за доставка на храна Glovo. Сега любимите ти продукти от Kaufland могат да са при теб, дори без да излизаш от дома си. Единственото, което трябва да направиш, е да ги поръчаш през Glovo, които ще доставят поръчката ти. Услугата е достъпна в София и определени райони от Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Благоевград, Добрич, Кърджали и Велико Търново.

Пазарувай онлайн – с няколко клика избираш от над 5000 продукта

Очакваме те в Glovo с богат избор от хранителни продукти - свежи плодове и зеленчуци, висококачествени млечни и месни продукти, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, продукти за бебето и детето, както и био, и специализирани храни.

Как да поръчаш от нашия онлайн хипермаркет?

Регистрирай се през интернет страницата или мобилното приложение на Glovo. В полето "Доставка до:" въведи адреса, на който желаеш да получиш поръчката си и избери секция "Супермаркет". Там ще откриеш твоя Kaufland. При клик върху него се зарежда нашият асортимент и пазаруването може да започне.

Доставка за нула време, при спазване на всички мерки за безопасност

При поръчка от Glovo получаваш същото бързо обслужване, както и при пазаруване в твоя Kaufland. Стоките се доставят при спазване на всички мерки за безопасност. При онлайн плащане на поръчката може да се възползваш и от безконтактна доставка.


Възползвай се от преференциите на Kaufland Card и в Glovo!  Наслади се на всички предимства, които Kaufland Card ти дава!

  • Използвай своята Kaufland Card, когато пазаруваш онлайн.
  • Всеки път, когато поръчваш онлайн, въвеждай 16-цифрения номер на своята карта в полето за специални изисквания към обекта.

Как можеш да използваш своята Kaufland Card в Glovo?

1

Влез в твоя Kaufland магазин в приложението на Glovo.

2

Избери и прибави в кошницата си продуктите, които искаш да закупиш. Ще откриеш продуктите с промоционална цена с Kaufland Card в седмичната категория Kaufland Card. Допълнителната ценова отстъпка, която ще намериш в описанието на продуктите, ще бъде отразена в крайната сума на касовия бон, след маркиране на валидна Kaufland Card.

3

Натисни зеления бутон за завършване на поръчката.

4

Въведи 16-цифрения номер на твоята Kaufland Card в полето за специални изисквания към обекта на екрана за плащане и завършване на поръчката. Полето ще намериш след списъка с продукти, които са добавени в твоята кошница.

Номерът на твоята Kaufland Card ще намериш в приложението на Kaufland или на пластиката на твоята карта. Можеш да копираш номера директно от приложението, като натиснеш иконата за копиране, вдясно от номера на картата.

Моля, не въвеждай никакви знаци, текст или друга информация в това поле освен 16-цифрения номер на картата. Промоционалните цени, както и натрупаните от покупката точки са валидни само при правилно въведена валидна Kaufland Card.

5

Натисни бутона "Запазване", за да запазиш въведения номер на Kaufland Card.

6

Завърши своята поръчка.


Често задавани въпроси

Какъв е асортиментът?

Към момента предлагаме богат избор от над 5 000 артикула в общо 16 продуктови категории. Непрекъснато допълваме асортимента, като се стремим да отговорим на твоите очаквания и потребности.

Седмичните промоции налични ли са в Glovo?

Не всички седмични промоции са налични в Glovo. Продуктите, налични в платформата, които участват в седмична или друга промоция, се предлагат на промоционалната си цена и в Glovo. Някои специални промоции, като напр. отстъпка с Kaufland Card, ще бъдат отразени в крайната сума на касовия бон едва след маркиране на продуктите на каса.

Актуални ли са цените в Glovo?

Да, информацията за цените се актуализира на ежедневна база. Цените на продуктите в платформата на Glovo не се различават от тези на място в хипермаркета, от който ще бъде извършена доставката.

Допълнителните ценови отстъпки с Kaufland Card, както и други промоции с допълнителни намаления, които можеш да откриеш в описанието на продуктите, ще бъдат отразени на крайната цена на касовия бон, след маркиране на продуктите на каса. Ще заплатиш крайната сума на поръчката по касов бон.

Мога ли да използвам моята Kaufland Card, когато пазарувам онлайн в Glovo?

Да, можеш да се възползваш от преференциите на твоята Kaufland Card и в Glovo. Всеки път, когато поръчваш онлайн, въвеждай 16-цифрения номер на своята карта в полето "Специални изисквания към обекта". За повече информация, кликни тук.

Къде мога да намеря продуктите с отстъпка с Kaufland Card в Glovo?

Влез в твоя Kaufland магазин в приложението на Glovo. Ще откриеш продуктите с промоционална цена с Kaufland Card в седмичната категория Kaufland Card. Допълнителната ценова отстъпка, която ще намериш в описанието на продуктите, ще бъде отразена в крайната сума на касовия бон, след въвеждане на номер на валидна Kaufland Card и маркиране на продуктите на каса в магазина при изпълнение на твоята поръчка. Крайната сума не може да бъде по-висока от изобразената на бутона "Поръчай за…"

За къде мога да поръчвам?

Към момента услугата е налична за избрани райнои в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Благоевград, Добрич, Кърджали и Велико Търново. Ако ти е необходима информация за конкретен регион в някой от тези градове, можеш да въведеш в платформата на Glovo адреса, до който би желал да ти бъде доставена поръчката. Така ще разбереш дали Glovo доставят до желаната от теб точка.

Как мога да платя?

Можеш да платиш своите покупки онлайн с карта или в брой при получаване на покупката. Повече за условията за плащане на Glovo можеш да откриеш в самата платформа.

Каква е минималната стойност на поръчката?

Няма минимална стойност за поръчка през платформата на Glovo.

Колко струва доставката?

Стойността на доставката се определя автоматично при създаване на поръчка в платформата на Glovo.

След колко време ще получа доставката?

Информация за времето за доставка ще получиш от Glovo в самото приложение при завършване на поръчката.

Мога ли да поръчам по телефона?

Не, възможна е единствено онлайн поръчка през платформата на Glovo. Регистрирай се през интернет страницата или мобилното приложение на Glovo. В полето за търсене въведи адреса, на който желаеш да получиш поръчката си, и системата автоматично ще открие най-близкия хипермаркет Kaufland.

Имам проблем с поръчката, какво да направя?

При проблем или въпроси относно направена поръчка, можеш да се свържеш с Glovo през самото приложение.

Мога ли да поръчам продукти през kaufand.bg?

Не, онлайн поръчка на продукти от хипермаркети Kaufland е възможна само през платформата на Glovo.


Очакваме ви в Glovo с богат избор от разнообразни продукти