Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Kaufland в социалните мрежи

Очакваме те и в официалните си канали в социалните мрежи, за да не скучаят вкусовите ти рецептори и да не свършват идеите ти. :) Присъедини се към онлайн общността ни и се вдъхновявай заедно с нас всеки ден, нека заедно бъдем в крак с трендовете!

Kaufland в социалните мрежи
Facebook

Игра? Страхотно!

Kaufland във Facebook

Съдържанието ни във Facebook е богато и разнообразно, точно както асортиментът в хипермаркетите ни. Включи се в някоя от многобройните ни игри, виж топ предложенията на седмицата, не пропускай свежите ни идеи за апетитни рецепти, задай въпрос.  Очакваме те в нашето голямо семейство във Facebook!

Instagram

Откривай, наслаждавай се и споделяй

Kaufland в Instagram

Любител си на Instagram? Тук също редовно ще получаваш порция инфо за нови продукти и вълнуващи рецепти за всякакви поводи. Очакваме те, разбира се, и с много игри и изненади.


YouTube

Време е за малко нестандартно мислене

Kaufland в YouTube

В нашия канал в YouTube ще откриеш богат избор от теми: всички апетитни видео рецепти от рубриката ни "Рецепта на седмицата", както и други кулинарни изкушения, атрактивни игри, новости и любопитни събития около Kaufland.


TikTok

Уникално съдържание

Kaufland в TikTok

В TikTok тиктака новият пулс на времето. Цветно, свежо и винаги в движение – точно какъвто е животът ни. Очакваме те с кратки видеа с уникално съдържание, свежи предложения и забавни активации.


LinkedIn

От кухнята на Kaufland като работодател

Искаш да научиш повече за нас в ролята ни на работодател? Искаш да създадеш полезни контакти или просто е дошло време за следващата стъпка в кариерата ти? Тогава си на правилното място: от възможности за стаж и предложения за работа до вълнуващи събития и новости в нашия работен свят, ние ти предлагаме съставките за успешно бъдеще. Кога започваш?