Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

K-Classic

Нашата силна собствена марка ще намерите единствено в Kaufland. K-Classic Ви предлага контролирано качество на ниска цена.

Асортимент

Убедете се сами в превъзходното качество на K-Classic

За да отговорим на Вашите изисквания, ние в Kaufland непрекъснато увеличаваме гамата на K-Classic с нови атрактивни продукти.

Хранителни стойности

С K-Classic съдържанието е ясно

Лицевата страна на опаковката посочва калорите в 100 гр/мл K-Classic продукт и информира каква част от ежедневното хранене заема тази енергия. Така лесно се информирате за дневния си енергиен прием.

Върху задната част на опаковката ще намерите подробна таблица с хранителни стойности, списък със съставките на продукта и указания относно алергени. Лесно ще оцените набавянето на енергия и хранителни вещества.

Детергенти

Вие сте добре информирани

Научете повече за веществата, които могат да бъдат открити в перилните, почистващите и препаратите за автомобили с марка K-Classic.


С помощта на GTIN номерата, поставени на продуктите с марка K-Classic, можете да се информирате за всички съставки в тях. GTIN номера ще откриете под всеки баркод.

Често задавани въпроси

Ясно ли е всичко?

Искате да научите още за нашите продукти с марката K-Classic или имате въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за Вас нашите отговори на всички често задавани въпроси.   


Важно съобщение

Като предпазна мярка Kaufland изтегля продукта Baby Roll-Rassel/Дрънкалка с баркод 4337185357206 и с партиден номер 1151870-1418 (партидният номер е изписан върху продукта).

Звънчето във въпросния артикул може да бъде извадено при неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Ако бебета или малки деца го погълнат, има опасност от задушаване. По тази причина клиентите трябва да имат предвид информацията и да не използват артикула.

От съображения за сигурност и за да защити потребителите, Kaufland реагира незабавно и изтегли продукта от продажба. Клиентите могат да върнат закупения продукт във всички магазини на Kaufland. Сумата за покупка ще бъде възстановена дори без представяне на касов бон.

Kaufland се извинява за възникналото неудобството.

За повече информация клиентите ни могат да се свържат с националния ни безплатен клиентски телефон 0800 12 220.

Изображение на артикула, който се изтегля от продажба