kaufland.bg/recepti
Телешко пролетно соте
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (4 порции)
| 600 г | телешко бонфиле |
| 50 г | олио |
| 100 г | масло |
| 200 г | варени картофи |
| 200 г | броколи |
| 200 г | карфиол |
| 200 г | моркови |
| 200 г | брюкселско зеле |
| 50 г | сметана |
| сол и черен пипер на вкус |
Приготвяне
- 1
Месото се нарязва на четири по-дебели парчета от по 150 г, начуква се, запържва се в предварително сгорещеното олио и масло, след което се изважда от тигана.
- 2
В същата мазнина се задушават всички зеленчуци, след което се пасират. Овкусяват се със сол и черен пипер или с други подправки по желание. Добавя се сметаната и се разбърква.
- 3
Телешките стекове се сервират със соса.