Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti
Изобразяване на рецептата Великденска салата

Великденска салата

До 30 минути
Начинаещи
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (4 порции)

4 яйца
2 марули
1 връзка пресен лук
1 краставица
5–6 репички
30 мл зехтин
сокът от 1 лимон
сол на вкус

Приготвяне

1

Твърдо сварените яйца се обелват и всяко яйце се реже на 6–8 парчета.

2

Марулите се почистват от външните листа, измиват се в обилно течаща студена вода и след като се отцедят, се нарязват на ситно. Пресният лук се почиства и също се нарязва на малки парчета. Краставицата се бели и се реже на кръгчета, а репичките се почистват от зелената част, измиват се и всяка се нарязва на 6 парчета.

3

В салатиера се поставят марулите, лукът, краставицата и репичките и всичко се разбърква. Салатата се посолява, подправя се със зехтина и лимоновия сок и се гарнира с яйцата.


Важно съобщение

Като предпазна мярка Kaufland изтегля продукта Baby Roll-Rassel/Дрънкалка с баркод 4337185357206 и с партиден номер 1151870-1418 (партидният номер е изписан върху продукта).

Звънчето във въпросния артикул може да бъде извадено при неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Ако бебета или малки деца го погълнат, има опасност от задушаване. По тази причина клиентите трябва да имат предвид информацията и да не използват артикула.

От съображения за сигурност и за да защити потребителите, Kaufland реагира незабавно и изтегли продукта от продажба. Клиентите могат да върнат закупения продукт във всички магазини на Kaufland. Сумата за покупка ще бъде възстановена дори без представяне на касов бон.

Kaufland се извинява за възникналото неудобството.

За повече информация клиентите ни могат да се свържат с националния ни безплатен клиентски телефон 0800 12 220.

Изображение на артикула, който се изтегля от продажба