kaufland.bg/recepti
		
	
		За вегетарианци
	
Запечени картофи със сирене
					Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване. 
				
				Продукти (2 порции)
| 2 | картофа (200–300 г) | 
| 150 г | сирене | 
| 2 | печени червени чушки | 
| 8 стръка | магданоз | 
Приготвяне
- 1
Картофите се измиват и без да се белят, се увиват в алуминиево фолио. Пекат се около 20 минути върху решетката във фурна, сгорещена до 200°С.
- 2
Изпечените картофи се режат на половина заедно с фолиото.
- 3
Сиренето се настъргва в купа, смесва се с нарязаните на кубчета чушки и се добавя наситненият магданоз.
- 4
Половинките картофи се покриват със сместа и се допичат за още около 5 минути. Преди сервиране фолиото се отстранява.