Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti
Изобразяване на рецептата Пилешко къри по индийски

Пилешко къри по индийски

До 60 минути
Напреднали
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (4 порции)

500 г пилешки гърди
200 г зелен грах
200 г моркови
400 мл зеленчуков бульон
200 г ориз басмати
500 г корма къри сос

Приготвяне

1

Пилешките гърди се измиват, подсушават и нарязват на кубчета. Грахът се измива, почиства и разрязва през средата. Морковите се обелват, измиват и нарязват на тънки кръгчета.

2

Бульонът се слага да заври, прибавят се пилешките гърди и морковите и всичко се оставя да се задушава около 15 минути под капак. Грахът се прибавя накрая, след което всичко се прецежда. Оризът се приготвя по инструкциите на опаковката.

3

Къри сосът се прибавя към пилешкото къри, всичко се затопля и се сервира с ориз. По желание се гарнира със зелени подправки и индийски хляб наан.


Важно съобщение

Като предпазна мярка Kaufland изтегля продукта Baby Roll-Rassel/Дрънкалка с баркод 4337185357206 и с партиден номер 1151870-1418 (партидният номер е изписан върху продукта).

Звънчето във въпросния артикул може да бъде извадено при неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Ако бебета или малки деца го погълнат, има опасност от задушаване. По тази причина клиентите трябва да имат предвид информацията и да не използват артикула.

От съображения за сигурност и за да защити потребителите, Kaufland реагира незабавно и изтегли продукта от продажба. Клиентите могат да върнат закупения продукт във всички магазини на Kaufland. Сумата за покупка ще бъде възстановена дори без представяне на касов бон.

Kaufland се извинява за възникналото неудобството.

За повече информация клиентите ни могат да се свържат с националния ни безплатен клиентски телефон 0800 12 220.

Изображение на артикула, който се изтегля от продажба