kaufland.bg/recepti
		
	Предястие от спанак и сос с аншоа
					Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване. 
				
				Продукти (4 порции)
| 1 кг | спанак | 
| 1 глава | червен лук | 
за соса:
| 100 г | майонеза | 
| 3 | филета аншоа | 
| 1 ч. л. | настърган Пармезан | 
| 2 скилидки | чесън | 
| сол и бял пипер на вкус | 
Приготвяне
- 1
Спанакът се почиства, измива се, бланшира се във вряща подсолена вода и се отцежда.
- 2
Лукът се реже на полумесеци и се слага върху спанака.
- 3
Продуктите за соса се пасират и се изсипват върху спанака.