kaufland.bg/recepti
Предястие от спанак и сос с аншоа
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (4 порции)
| 1 кг | спанак |
| 1 глава | червен лук |
за соса:
| 100 г | майонеза |
| 3 | филета аншоа |
| 1 ч. л. | настърган Пармезан |
| 2 скилидки | чесън |
| сол и бял пипер на вкус |
Приготвяне
- 1
Спанакът се почиства, измива се, бланшира се във вряща подсолена вода и се отцежда.
- 2
Лукът се реже на полумесеци и се слага върху спанака.
- 3
Продуктите за соса се пасират и се изсипват върху спанака.