kaufland.bg/recepti
Веган
Пролетни рулца в оризова хартия
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (12 парчета)
| 100 г | тофу |
| 100 г | бяло зеле |
| 0.5 | морков |
| 0.5 | глава лук |
| 0.5 ч.л. | печени сусамови семена |
| 1 ч.л. | соев сос |
| 1 | скилидка чесън |
| 1 ч.л. | джинджифил |
| 12 бр. | оризови кори |
Приготвяне
- 1
Тофуто се натрошава в купа. Смесва се с настърганите моркови и зеле, сусама, соевия сос, чесъна, пресния лук, нарязан на кръгчета и джинджифила.
- 2
Оризовите кори се потапят в хладка вода и се подреждат върху дъска. Супена лъжица от плънката се поставя в средата на долната половина на всяка кора. Тя се сгъва отстрани и се навива на кнедла.
- 3
Една чаена лъжичка олио се загрява в тиган, а кнедлите се запържват от двете страни, докато станат хрупкави. Сервират се със соев сос и оризов оцет.