Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti
Изобразяване на рецептата Пълнени котлети с чушки и кашкавал

Пълнени котлети с чушки и кашкавал

До 30 минути
Напреднали
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (4 порции)

4 обезкостени свински котлета
0.5 ч. л. чубрица
1 ч. л. червен пипер
сол на вкус
олио за пържене

за плънката:

1 зелена чушка
50–80 г кашкавал
3–4 сушени мариновани домата
перата на 1–2 стръка зелен лук
30 г краве масло
сол на вкус

за панировката:

2 броя яйца
2–3 стръка магданоз
галета и брашно за овалване

Приготвяне

1

Котлетите се разрязват така, че да се образува пеперуда. Овкусяват се с чубрицата, червения пипер и сол, покриват се с фолио и се изтъняват от средата към края с дървено чукче.

2

Кашкавалът и чушката се нарязват на кубчета и се смесват с наситнените домати и зелен лук. Върху всяка пържола се поставят малка бучка масло и част от плънката, прехлупва се и се посолява.

3

Яйцата за панировката се разбиват с малко вода и се прибавя накълцаният магданоз. Пълнените котлети се овалват последователно в брашното, яйцата и галетата. Пържат се в нагорещено олио от двете страни до златисто.