Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti
Изобразяване на рецептата Скариди с талиатели и хрупкав хамон серано

Скариди с талиатели и хрупкав хамон серано

До 60 минути
Напреднали
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (4 порции)

1 опаковка EXQUISIT скариди Easy Peel (= 500 г)
1 опаковка EXQUISIT хамон серано гран резерва (= 80 г)
200 г EXQUISIT талиатели с чили
200 г EXQUISIT талиатели с див
2 с.л. рапично олио
1 бурканче EXQUISIT паста сос с домати и рикота (= 350 г)
60 г EXQUISIT Пармезан Parmigiano Reggiano
чесън
сол

Приготвяне

1

Скаридите се оставят да се размразят в хладилника. Парчетата хамон се разполовяват по дължина и се запържват в тиган с 1 ч.л. олио, докато станат хрупкави.

2

Талиателите се изсипват във вряща, подсолена вода (1 л вода за 100 г талиатели) и се варят 7 – 9 минути, като се разбъркват постоянно. След това се отцеждат.

3

Скаридите се запържват в сгорещено олио в тигана, в който е пържен хамонът, по 3 минути от всяка страна. Сосът за спагети се затопля в тенджера.

4

Талиателите се сервират в чинии със соса и скаридите. Поръсват се с настъргания пармезан. Аранжира се с хрупкавия хамон.


Важно съобщение

Като предпазна мярка Kaufland изтегля продукта Baby Roll-Rassel/Дрънкалка с баркод 4337185357206 и с партиден номер 1151870-1418 (партидният номер е изписан върху продукта).

Звънчето във въпросния артикул може да бъде извадено при неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Ако бебета или малки деца го погълнат, има опасност от задушаване. По тази причина клиентите трябва да имат предвид информацията и да не използват артикула.

От съображения за сигурност и за да защити потребителите, Kaufland реагира незабавно и изтегли продукта от продажба. Клиентите могат да върнат закупения продукт във всички магазини на Kaufland. Сумата за покупка ще бъде възстановена дори без представяне на касов бон.

Kaufland се извинява за възникналото неудобството.

За повече информация клиентите ни могат да се свържат с националния ни безплатен клиентски телефон 0800 12 220.

Изображение на артикула, който се изтегля от продажба