kaufland.bg/recepti
Тарама хайвер
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (4 порции)
| 1 /2 глава | лук |
| 3 с.л. | хайвер |
| 3 филии | хляб |
| 180 мл | олио |
| сок от 1/2 лимон | |
| 1 | багета |
Приготвяне
- 1
Лукът се пасира на паста. Хлябът се накисва в 60 мл вода за 1 минута, след което се отцежда и се прибавя към лука заедно с хайвера.
- 2
Сместа се пасира, като успоредно с това се налива олиото на тънка струйка. Добавя се и сокът от лимон. Пасира се, докато се получи хомогенна смес.
- 3
Готовият тарама хайвер се сервира с филийки хляб или багета.