kaufland.bg/recepti
Рибици с мед и дижонска горчица
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (3 порции)
| 2 | свински бонфилета (500-600 г) |
| 2 с. л. | мед |
| 80 г | дижонска горчица |
| 5 с. л. | олио |
| 1 в. ч. | бяло вино |
| 1 /2 ч. л. | сол |
| черен пипер на вкус |
Приготвяне
- 1
Почистеното от ципите филе се нарязва на жулиен, запържва се в мазнината до златисто, прибавя се медът и се бърка, докато се поеме медът.
- 2
Слага се горчицата, сипва се бялото вино, овкусява се със солта и черен пипер, след което се оставя да къкри 1-2 минути, за да се уплътни и веднага се сервира.