kaufland.bg/recepti
		
	Багета със сирене
					Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване. 
				
				Продукти (1 парче)
| 1 | хляб | 
| 120 г | настърган пармезан | 
| 200 г | кашкавал | 
| 100 г | маслиново масло | 
| 2 | големи смачкани скилидки чесън | 
| 1 с.л. | магданоз | 
| сол | 
Приготвяне
- 1
 
Фурната се загрява предварително на 180° C.
- 2
 
Върху хляба се правят диагонални прорези на разстояние около 2 см така, че върху хляба да се образува решетка от квадратчета. Във всеки отвор се капва по малко маслиново масло, слага се малко от чесъна и по парченце кашкавал. Посолява се на вкус и отгоре се поръсва с още малко маслиново масло и пармезан.
- 3
 
Хлябът се завива в алуминиево фолио и се пече за около 20 минути или до пълното разтопяване на кашкавала. След това фолиото се разтваря и се допича до златисто за още 5-10 минути. Сервира се докато хлябът е топъл.