kaufland.bg/recepti
Кисело зеле с три вида месо
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (4 порции)
| 200 г | свински гърди Шеф месар |
| 300 г | телешка сурова наденици Шеф месар |
| 3 | пилешки бутчета Шеф месар |
| 150 г | ориз |
| 1 зелка | кисело зеле |
| дафинов лист | |
| червен пипер | |
| черен пипер и сол на вкус | |
| олио | |
| сол на вкус |
Приготвяне
- 1
Киселото зеле се нарязва на ситно и се слага в глинен гювеч.
- 2
Добавят се месото, подправките, оризът и се разбъркват.
- 3
Добавя се 300 мл вода и 300 мл зелев сок и се готви на 160⁰С за 3 часа.
- 4
Готовото ястие се оставя да се охлади и се сервира.