kaufland.bg/recepti
Веган
Отворени сармички
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (6 порции)
| 1 | маруля |
| 200 г | бял боб от консерва |
| 200 г | червен боб от консерва |
| 2 с.л. | сусамов тахан |
| 150 г | тофу |
| 1 връзка | див лук |
| 1 ч.л. | мащерка |
| 1 ч.л. | риган |
| 1 ч.л. | босилек |
| 150 г | крутони |
| 100 г | кълнове |
Приготвяне
- 1
Двата вида боб се пасират.
- 2
Прибавят се сусамовият тахан, нарязаното на кубчета тофу и половината наситнен див лук.
- 3
Поръсва се с мащерката, ригана, босилека и крутоните.
- 4
Получената смес се разбърква и се разпределя в предварително бланшираните листа от маруля.
- 5
Предястието се поднася студено, като се поръсва с останалия наситнен див лук и кълновете.