Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Обещания към клиента

Гаранции и услуги

Желанието ни е да сте доволни от нас и да пазарувате с удоволствие в нашите хипермаркети. Качественото обслужване е основният ни приоритет, а Вие винаги сте в центъра на всички наши действия – защото сте най-важният човек за нас.

Даваме най-доброто от себе си за Вас

Бихме искали да направим пазаруването Ви при нас възможно най-приятно. С  клиентските ни обещания всеки ден ще изживявате това, което ние разбираме като близост с клиента и добро обслужване. Защото ние сме доволни, само когато сте доволни Вие!

Правило първо: безупречна свежест

Ако все пак сме допуснали пропуск и откриете продукт/и с изтекъл срок на годност, в знак на извинение ще получите ваучер на стойност 3 лв.

С вкус на домашно приготвено

Хлябът и тестените изделия от нашата пекарна са изключително пресни. Печем ги за вас през целия ден.

Богат улов за трапезата

Ако желаете, филетираме избраната от Вас цяла риба от витрината с обслужване. Получавате я в специална опаковка, запазваща свежестта.

От опит глава не боли

Опитайте продуктите, чийто вкус не познавате, на нашите витрини с обслужване.

Времето е пари. При нас пестите и двете

Ако сте чакали повече от 5 мин на каса и не всички каси са били отворени, в знак на извинение ще получите ваучер на стойност 3 лв.

Лесно е да пестиш

Търсете жълтите етикети на нашите рафтове. С тях в портмонето остава повече, а и покупките се множат.

Гаранция за електроуреди

Предлагаме електроуреди с високо качество. Ето защо при нас гаранцията е 3 години и е значително по-дълга от законовата. Може и да върнете електроуред в рамките на 3 месеца от закупуването му срещу представяне на касова бележка.

Лесна замяна

Без да дискутираме, ще заменим артикула или ще Ви върнем парите срещу представяне на касова бележка. Замяната на електроуреди се извършва в срок до 3 месеца от закупуването им. Търговската гаранция за тях е 3 години.