Данните за филиала се зареждат.

Вашите данни се зареждат.

Контакт

Имате въпроси, желания, предложения или просто искате да изразите критика? Не сте открили нужната информация в рубриката ни Често задавани въпроси? Тогава ни се обадете или използвайте нашия онлайн формуляр. Ще се радваме да Ви помогнем!

Безплатно е разбира се

Ние сме на Ваше разположение на безплатния ни национален клиентски телефон 0800 / 12 220 от понеделник до петък от 8:00 до 20:00 часа и в събота от 8:00 до 17:00 часа.  Можете да се свържете с нас и онлайн. Просто изберете подходящия формуляр и го попълнете. Ние ще обработим съобщението и ще Ви дадем обратна връзка при желание от Ваша страна.

Формуляр за контакт

Полетата, отбелязани със * звездичка, са задължителни.

Вашият Kaufland филиал: , ,  
Информация за продукта
Най-добър до
Баркодът обикновено е 13-цифрен номер, намиращ се под защриховано поле.
Изображение на етикет на препарат
Партидният номер може да бъде открит върху опаковката или върху прикрепен етикет. Състои се обикновено от комбинация от букви и/или цифри. Например се обозначава с L 0123А.
Устанояване на контакт
Предпочитам да се свържете с мен по:
Лични данни
Обръщение
Адрес

Вашите данни се обработват и използват съобразно Закона за защита на личните данни. Запознайте се с нашите правила за защита на личните данни Правила за защита на личните данни.

 

За да изпратите формуляра, моля, маркирайте полето “Не съм робот”. Отговорете на въпроса, в случай че има такъв, и потвърдете. След това бутонът “Изпращане” ще стане активен.