Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Контакт

Имате въпроси, желания, предложения или просто искате да изразите критика? Не сте открили нужната информация в рубриката ни Често задавани въпроси? Тогава ни се обадете или използвайте нашия онлайн формуляр. Ще се радваме да Ви помогнем!

Безплатно е разбира се

Ние сме на Ваше разположение на безплатния ни национален клиентски телефон 0800 / 12 220 от понеделник до петък от 8:00 до 18:30 часа, с изключение на официални почивни дни. Можете да се свържете с нас и онлайн. Просто изберете подходящия формуляр и го попълнете. Ние ще обработим съобщението и ще Ви дадем обратна връзка при желание от Ваша страна.

Формуляр за контакт

Полетата, отбелязани със * звездичка, са задължителни.

Вашият Kaufland филиал: , ,  
Информация за продукта
Баркодът обикновено е 13-цифрен номер, намиращ се под защриховано поле.
Партидният номер може да бъде открит върху опаковката или върху прикрепен етикет. Състои се обикновено от комбинация от букви и/или цифри. Например се обозначава с L 0123А.
Устанояване на контакт
Предпочитам да се свържете с мен по:
Лични данни
Адрес

Прикачване на файл

Всяко лице, което прилага материали към формуляра за контакт на интернет страницата на Kaufland България, носи лична отговорност за материалите, представляващи обект на интелектуална собственост и/ или съдържащи лични данни. С действието на прилагане всяко лице гарантира и декларира, че материалите не нарушават изискванията на действащото законодателство и поема отговорност за съдържанието и разпространението им. При изпращане на данни за банкови карти, чувствителни лични данни, включително фотографии на лица, копия на оригинали, цялата комуникация ще бъде изтрита. С цел по-качествено обслужване, ще се свържем с Вас, в случай че е необходима допълнителна информация.

Тук можеш да прикачиш избрания от теб файл.
Максимален размер 5 MB

Вашите данни се обработват съобразно действащото законодателство за защита на личните данни. Запознайте се с нашите Принципи за защита на личните данни.

 

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19