Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

K-Bio за всички. Всеки ден

Смятаме, че биопродуктите не трябва да са скъпи. K-Bio е нашата собствена марка, при която получавате голям избор от биопродукти на разумна цена. Логото на K-Bio гарантира, че продуктите са от органичен произход – произведени съгласно строгите правила и наредби на ЕС под постоянен контрол от независими, оторизирани от държавата институции - без оцветители, подобрители и изкуствени аромати. Купете продукт с логото на K-Bio – насладете се на биохрана с първокласно качество.

Закуска 

Започнете деня пълноценно и вкусно

С продуктите K-Bio денят започва добре и продължава особено вкусно с нашите рецепти. Ако нямате особено много време за закуска, нашите овесени ядки с боровинки и мента, които се приготвят от предишната вечер са добра идея. За страстните любители на закуската е идеален хлябът ни от лимец със запържен лук, който спокойно може да се хапва и през останалата част от деня.

 

 

 

 

Най-доброто за накрая

Прекалено много храна се изхвърля всеки ден. Хранителните остатъци не са боклук, а чудесна основа за нови ястия. Предлагаме ви няколко идеи как да приготвите нещо вкусно от храната, която ви е останала в повече.

Недоядени мюсли

Мюсли, които не сте успели да изядете, спокойно могат да останат за закуската на следващия ден. Просто добавете още малко мюсли и накиснете в прясно мляко. На следващия ден добавете малко пресни плодове и готово – имате си вкусна овесена каша.

Купили сте твърде много хляб

Ако запечете сух хляб той става хрупкав и вкусен отново. Увийте хляба във влажна кухненска кърпа и, загрейте фурната на около 150 градуса. Печете за около 15 минути. Отделни филийки или хлебчета могат да се навлажнят леко и да се изпекат в тостера след това.


Обяд

Бързо, лесно, чудесно

С домашно приготвен хляб от лимец и разнообразните K-Bio продукти всеки може да направи своя любим сандвич бързо и лесно - за обяд, като свежа закуска по никое време или като перфектна основа за енергичен следобед.

Храната от вчера - вкусно обедно предложение днес

Втори шанс за пастета от леща

Остатъците от почти всички ястия обикновено могат да се съхраняват без никакви проблеми в хладилник за няколко дни. Ако има нещо останало, тогава с малко креативност можете да си приготвите ново ястие от остатъци. Например, нашият пастет от червена леща спокойно може да се използва за подправяне на паста сос.

Твърде много кашкавал в хладилника

Парчето кашкавал, което стои от доста време в хладилника, може да бъде замразено, ако е необходимо. На вид размразеният кашкавал може да не изглежда добре, но за сметка на това е идеален за настъргване или в сос от сирена.


Вечеря

Двойно по-вкусно

Всички обичат паста! С K-Bio и нашите рецепти за доматен сос и паста с песто от репички ще се превърнете в звездата на вечерта.

Недоядени филии хляб

От нарязан хляб пригответе вкусни крутони за салати и супи. За целта нарежете филийките хляб на кубчета и след това запечете. Можете също така да прибавите малко мазнина в тиган, да овкусите кубчетата хляб с различни подправки и да ги запържите.

Останалата паста

Пастата може да се съхранява в хладилник, в подходяща кутия за съхранение, до четири дни. С малко пармезан и маслиново масло може да се превърне във вкусна салата.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19