Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

K-Bio от Kaufland: Първокачествени биопродукти

Вярваме, че биопродуктите не трябва да са скъпи. K-Bio е нашата собствена марка, с която получавате голям избор от биопродукти на разумна цена. Логото на K-Bio гарантира, че продуктите са от органичен произход – произведени съгласно строгите правила и наредби на ЕС, под постоянен контрол от независими, оторизирани от държавата институции – без оцветители, подобрители и изкуствени аромати. Купете продукт с логото на K-Bio – насладете се на биохрана с първокласно качество.

K-Bio за най-малките

Всеки, който открива света и преживява нови неща през целия ден, се нуждае от пълноценен хранителен режим. Независимо дали става дума за хрупкави закуски, сокове и плодови смутита – при нас ще намериш разнообразие от бебешки продукти за похапване от нашата собствена марка K-BIO. Те не само имат добър вкус, но са и специално пригодени за нуждите на бебетата. Приготвени качествено, с отлични съставки и строго контролирано биологично качество.

 

Изображение на K-Bio продукти за деца

Закуска

Започнете деня пълноценно и вкусно

С продуктите K-Bio денят започва добре и продължава особено вкусно с нашите рецепти. Ако нямате особено много време за закуска, нашите овесени ядки с боровинки и мента, които се приготвят от предишната вечер са добра идея. За страстните любители на закуската е идеален хлябът ни от лимец със запържен лук, който спокойно може да се хапва и през останалата част от деня.

 

 

Най-доброто за накрая

Прекалено много храна се изхвърля всеки ден. Хранителните остатъци не са боклук, а чудесна основа за нови ястия. Предлагаме ви няколко идеи как да приготвите нещо вкусно от храната, която ви е останала в повече.

Изображение на купичка с недоядено мюсли

Недоядено мюсли

Мюсли, което не сте успели да изядете, спокойно може да остане за закуската на следващия ден. Просто добавете още малко мюсли и накиснете в прясно мляко. На следващия ден добавете малко пресни плодове и готово – имате си вкусна овесена каша.

Изображение на нарязан хляб на дъска

Купили сте твърде много хляб

Ако запечете сух хляб той става отново хрупкав и вкусен. Увийте хляба във влажна кухненска кърпа и загрейте фурната на около 150 градуса. Печете за около 15 минути. Отделни филийки или хлебчета могат да се навлажнят леко и да се изпекат в тостера след това.


Обяд  

Бързо, лесно, чудесно

С домашно приготвен хляб от лимец и разнообразните K-Bio продукти всеки може да направи своя любим сандвич бързо и лесно – за обяд, като свежа закуска по никое време или като перфектна основа за енергичен следобед.

Остатъци от вчера? Чудесно, ето идея за днешния обяд!

Изображение на купичка с пастет от леща

Втори шанс за пастета от леща

Остатъците от почти всички ястия обикновено могат да се съхраняват без никакви проблеми в хладилник за няколко дни. Ако има нещо останало, тогава с малко креативност можете да си приготвите ново ястие от остатъци. Например, нашият пастет от червена леща спокойно може да се използва за подправяне на паста сос.

Изображение на нарязани слайсове кашкавал

Твърде много кашкавал в хладилника

Парчето кашкавал, което стои от доста време в хладилника, може да бъде замразено, ако е необходимо. На вид размразеният кашкавал може да не изглежда добре, но за сметка на това е идеален за настъргване или в сос от сирена.


Двойно по-вкусно

Всички обичат паста! С K-Bio и нашите рецепти за доматен сос и паста с песто от репички ще се превърнете в звездата на вечерта.

Храната от вчера – вкусна идея за днешната вечеря

Изображение на нарязан на филии хляб

Недоядени филии хляб

От нарязан хляб можете да приготвите вкусни крутони за салати и супи. За целта нарежете филийките хляб на кубчета и след това запечете. Можете също така да прибавите малко мазнина в тиган, да овкусите кубчетата хляб с различни подправки и да ги запържите.

Изображение на чиния с недоядено ястие с паста, домати и босилек

Останалата паста

Пастата може да се съхранява в хладилник, в подходяща кутия за съхранение, до четири дни. С малко пармезан и маслиново масло може да се превърне във вкусна салата.